δικηγορικός σύλλογος Καβάλας

Επτά επιστημονικοί σύλλογοι της Καβάλας συνυπογράφουν την ανακοίνωση-έκκληση του Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος ζητά μεταξύ άλλων από τον ΕΟΔΥ να γίνουν μαζικά διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού στην περιοχή.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας συγχαίρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και είχε συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Παρουσία του πατέρα της Κώστα Χιόνη, τιμήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου η δικηγόρος Γεωργία Χιόνη από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας για το συγγραφικό της έργο με τίτλο «Το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Θάσο κατά την τουρκοκρατία» το οποίο πρόσφατα τιμήθηκε και από την Ακαδημία Αθηνών. 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 08:30 στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου θα τελεστεί Αγιασμός για την έναρξη του Δικαστικού έτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας,  με την υπ’ αριθμ. 13/9-5-2018 απόφασή του, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή της εγκατάστασης μετωπικού σταθμού διοδίων στην παράκαμψη της πόλης της Καβάλας, αποφάσισε: 

Την 16/3/2018 με έκπληξη έλαβα γνώση της Διαμαρτυρίας-Πρόσκλησης-Δήλωσης του Δ.Σ.Ρ. (αρ. πρωτ. ΔΣΡ 498/16.3.2018) περί ανάκλησης προκήρυξης πρόσληψης δικηγόρου της έδρας της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 10.1.2018 συνάντηση μεταξύ της νέας Διοίκησης και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Γραμμένου και του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Δέμπα.

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας εξελέγη το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου ο Γιώργος Γραμμένος μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Ο Γιώργος Γραμμένος έλαβε 30 περισσότερους σταυρούς προτίμησης από τον Ηλία Μπαχάρη, ο οποίος επίσης έλαβε μέρος στις εκλογές διεκδικώντας την προεδρεία του δικηγορικού συλλόγου.