Για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίζουν την Κυριακή (28/11) οι δικηγόροι της Καβάλας. Την προεδρία διεκδικούν οι δικηγόροι Τάνια Σιμήτα και Γιώργος Γραμμένος

 

Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.  Οι δικηγόροι προσέρχονται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, είτε με rapid ή μοριακό τεστ. 

 

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη συμμετοχή των δικηγόρων στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η υποψήφια πρόεδρος Τάνια Σιμήτα. Όπως τόνισε αυτό που διεκδικεί με την υποψηφιότητά της είναι ο δικηγορικός σύλλογος Καβάλας να γίνει πιο ενεργός και πιο διεκδικητικός ως προς τις αποφάσεις που παίρνονται σε κεντρικό επίπεδο. 

 

 

 

Σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων προέδρων είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 o νυν και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Γραμμένος. Όπως τόνισε η θητεία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου είχε περιορισμένες δράσεις λόγω της πανδημίας. 

 

Τόνισε επίσης ότι όσοι έχουν βάλει υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο ξέρουν πολύ καλά τα προβλήματα του κλάδου και θα επικεντρωθούν στην επίλυσή τους αν καταφέρουν να εκλεγούν.