Η απερχόμενη διοίκηση της κ. Τσανάκα (αλλά και η προηγούμενη στην οποία συμμετείχε ο κ. Μουριάδης ως Αντιδήμαρχος), αφού αποψίλωσε (εκτός των άλλων) την Πολεοδομία από προσωπικό, αφού 5 χρόνια τώρα δεν έκανε απολύτως τίποτε για την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος που “έπνιξε” και “πνίγει” μηχανικούς και την ίδια την ανάπτυξη του τόπου μας, έρχεται να ασχοληθεί και με την Πολεοδομία, 10 ημέρες πριν τις εκλογές και λίγο πριν αποχωρήσει από τη διοίκηση του Δήμου!

 

Αφήστε, κ. Τσανάκα!

 

Φτάνουν οι “λύσεις” που δώσατε!

 

Διώξατε με τις ενέργειές σας βασικά στελέχη της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Καβάλας σε άλλους φορείς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αφενός τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση πολεοδομικών αδειών και αφετέρουταλαιπωρία και απαξίωση των δημοτών και της τεχνικής – επιστημονικής κοινότητας, στη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

 

Εμείς τα λέγαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσα χρόνια, εσείς κωφεύατε!

 

Και μόλις έγινε η ανακοίνωση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, τότε “ξυπνήσατε από τον λήθαργο”!

 

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ είναι η παράταξη που γνωρίζει, που μπορεί και που έχει τη βούληση να διαχειριστεί σωστά το προσωπικό του Δήμου, με στόχο να οργανώσει τις υπηρεσίες και να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Με τη θέληση των πολιτών, θα διαχειριστεί ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα που θα κληρονομήσει ως νέα διοίκηση στον Δήμο Καβάλας.

 

Είναι δέσμευσή μας, αποτελεί καθήκον μας να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήσατε εσείς και οι προκάτοχοί σας. Για τους πολίτες και για τους μηχανικούς!

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 
 
(δελτίο Τύπου)