Κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Καβάλας ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ "Μόνο για τη Θάσο". Το φάκελο του συνδυασμού κατέθεσε ο ίδιος ο κ. Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο Νίκο Γεωργαλή.

 

Αμέσως μετά την κατάθεση του φακέλου ο κ. Χατζηεμμανουήλ δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

«Είμαι χαρούμενος που στον συνδυασμό μας συμμετέχουν τόσο, έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης όσο, και νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι οι οποίοι είναι πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης στο νησί μας.

 

Καταθέσαμε ψηφοδέλτια του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και για όλες τις Κοινότητες της Θάσου, με εξαίρεση την Κοινότητα της Ποταμιάς. Εκεί προτιμήσαμε μέσα από το ψηφοδέλτιο συνεργασίας με ανεξάρτητους συμβούλους με την επωνυμία "Ενωτική Ελπίδα Μόνο για την Ποταμιά", να στείλουμε ένα μήνυμα ότι εμείς είμαστε έτοιμοι για την εποχή του Κλεισθένη. Διαθέτουμε την κουλτούρα, την επιθυμία και την πρόθεση να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, για την πρόοδο και την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας. Συνεργασία μόνο για τη Θάσο».

 
 
 
 
(δελτίο Τύπου)