Το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος παρουσίασε τέσσερεις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Στην ομιλία του, ο Μάκης Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

 

Πολιτικά πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης που μέχρι σήμερα ήταν σε διαφορετικές παρατάξεις συντάσσονται μαζί μας γύρω από έναν κοινό στόχο: να αλλάξουμε τον Δήμο μας.

 

Αισθάνομαι λοιπόν ιδιαίτερη τιμή που έχω δίπλα μου δύο συναδέλφους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, τον Νίκο Μαυρίδη,Ταξίαρχο ε.α. και πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,και τον Φίλιππα Φιλιππίδη, Πολιτικό Μηχανικό και πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας. 

 

Η συμπόρευσή τους μαζί μας είναι μεγάλη απόφαση εκ μέρους τους, με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς αποτελεί μία πραγματική υπέρβαση.

 

Μας γνώρισαν και μας εκτίμησαν μέσα από τη δουλειά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, τις παρεμβάσεις μας, τις θέσεις μας, τη μαχητικότητά μας και το γεγονός ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες κάθε μέρα, θέλοντας να επιλύουμε τα απλά, καθημερινά τους προβλήματα.

 

Η γνώση και η εμπειρία τους από τη διοίκηση του Δήμου θα είναι πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ανάγκες των δημοτών.

 

Μαζί μας θα είναι και ο Μανώλης Λουπεΐδης, Υποστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας και πρώην Γενικός Αστυνομικός Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης, ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία από διοίκηση και διαχείριση σύνθετων κοινωνικών θεμάτων και προβλημάτων και γνωρίζει σε βάθος τη σημασία που έχει για τους πολίτες το να αισθάνονται ασφαλείς. 

 

Μαζί μας θα είναι και η Ελένη Σοφιανίδου, με πλούσια συμμετοχή στις δράσεις κοινωνικών φορέων της πόλης μας, εμπειρία στα θέματα του ορεινού όγκου (ως πρώην Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του πρώην Δήμου Ορεινού και υποψήφια Δήμαρχος), Προϊσταμένη Οικονομικού της ΔΕΥΑΚ.