ο τόπος της Ζωής μας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής μας”, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέρει σε ανακοίνωση του πως η παράταξη του ενημερώνει τους δημότες ότι έχει ξεκινήσει από τον Δήμο Καβάλας η εφαρμογή του μέτρου της μείωσης δημοτικών τελών για τις ευπαθείς ομάδες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου “Ο Τόπος της Ζωής μας”, θα διοργανώσει μια εκδήλωση με σκοπό να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού. Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, την Τρίτη (05/12), στις 18:00 το απόγευμα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου “Ο Τόπος της Ζωής μας”, θα διοργανώσει μια εκδήλωση με σκοπό να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού. Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, την Τρίτη (05/12), στις 18:00 το απόγευμα.

Ο “Τόπος της Ζωής μας” του Μάκη Παπαδόπουλου πήρε τη 2η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

«Η διοίκηση Μουριάδη πανηγυρίζει για τα αυτονόητα» τόνισε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Τόπο Της Ζωής Μας» Ιωσήφ Κωταΐδης. 

“Κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι για τη διοίκηση, τους ξέρω 30 χρόνια, θεωρώ ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος με την ομάδα που έχει και εμένα προσωπικά, νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ένα βήμα μπροστά τον τόπο, ανέφερε μεταξύ άλλων στον KavalaNews 102,8 και τον Τάσο Αποστολίδη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Ο Τόπος της Ζωής μας”, Λάκης Καϊτατζής.

«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι εμείς θα είμαστε η αλλαγή στον Δήμος Καβάλας», δήλωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο εκλεγμένος με την παράταξη «Ο Τόπος Της Ζωής Μας», Σπύρος Προυσαεύς

Να στηρίξουν τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, προτρέπει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, έδωσε την κεντρική προεκλογική ομιλία του, το βράδυ της Παρασκευής (06/10), στο Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Φροντιστών Καβάλας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε για επιδότηση μέσω voucher 150 μαθητών της Γ’ Λυκείου.

Στο πλευρό του Μάκη Παπαδόπουλου αποφάσισε να δώσει τον δικό του αγώνα για να αλλάξει την Καβάλα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κρομμύδας. Μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την είσοδο στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών για τον Δήμο Καβάλας και την τελική επικράτηση του Τόπου της Ζωής Μας. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, θα δώσει προεκλογική ομιλία στη Νέα Καρβάλη, το Σάββατο (30/09).

Την παραμονή των νέων ανθρώπων στην Καβάλα έθεσε ως κύριο στόχο της επόμενης μέρας για τον Δήμο Καβάλας ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Τόπο της Ζωής Μας» Νίκος Σιδηρόπουλος. 

“Αν δεν πληρώσουν Μουριάδης-Χρόνης το ρεύμα, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΚ! Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει διαμηνύσει πως δε θα καλύψει τις οφειλές των ΔΕΥΑ”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

“Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και είμαστε υπέρ της ριζικής και της ολοκληρωμένης αναβάθμισης και αξιοποίησης της ακτής και των εγκαταστάσεων”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Την πρώτη στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση Ατόμων με Αναπηρίες και την ολοκληρωμένη θεραπευτική υποστήριξή τους, αναφέρει πως θα δημιουργήσει, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως η παράταξη του θα θεσμοθετήσει, δημοτικό Voucher για φροντίδα παιδιών σε μονογονεϊκές οικογένειες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέρει σε ανακοίνωση του πως η παράταξη του θεσμοθετεί δημοτικό voucher για μαθητές της Γ’ Λυκείου.

O Χαράλαμπος Ηλιάδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

O Χαράλαμπος Κουφατζής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

Για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες σε όλη την Ελλάδα, μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, παρουσίασε κάποια σχέδια του για το πως μπορούν να είναι οι στάσεις των λεωφορείων στην Καβάλα.

Λόγω του κακού σχεδιασμού και της προβληματικής υλοποίησης του έργου ανάπλασης στην πλατεία Νεαπόλεως (η οποία λειτουργούσε ως αυλή για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Ποταμουδίων), οι προσωρινοί χώροι που θα δοθούν στους μαθητές για τα διαλείμματα κρίνονται ανεπαρκείς και δεν εγγυώνται ούτε την ασφάλεια των μαθητών ούτε την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «ο Τόπος της Ζωής μας» για την Καβάλα και τις δημοτικές ενότητες παρουσιάστηκε την Τετάρτη (06/09), στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. 

“Η προσέλευση του κόσμου στη χθεσινή εκδήλωση για τη λειτουργία του εκλογικού μας κέντρου έδωσε ήδη το μήνυμα:  θα είμαστε και οι ΠΡΩΤΟΙ που “θα κόψουμε το νήμα” στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης (31/08).

Η Νίκη Ράλλη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας, με τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Παύλος Γεωργιάδης δήλωσε πως στηρίζει τον Μάκη Παπαδόπουλο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σελίδες