Ημερίδα με θέμα «προοπτικές  ανάπτυξης του Αλιευτικού Τουρισμού στην Καβάλα» διοργανώνει το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 18:00 στην δημοτική καπναποθήκη η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. 

 

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου τουριστικής προβολής  του Δήμου Καβάλας για το 2019 και του στρατηγικού σχεδιασμού της για την θωράκιση και ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος και την επιμήκυνση  της τουριστικής περιόδου.

 

Η ημερίδα αφορά όχι μόνο τους αλιείς και τις επιχειρήσεις ειδών αλιείας, αλλά και όλους  τους επαγγελματίες του τουρισμού καθώς o αλιευτικός τουρισμός δεν περιορίζεται εποχιακά και απαιτούνται συνέργειες για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί η Καβάλα ως το κέντρο αλιευτικού τουρισμού της χώρας μας. 

 

 

Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι Γεώργιος και Κωνσταντίνος Λουρδής ως εκπρόσωποι της διαδικτυακής πλατφόρμας fishingtrips.gr  o δρ. Μάνος Κουτράκης διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου Αλιευτικών Ερευνών και ο Ηλίας Γιαρματζίδης εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας. Θα ακολουθήσει διάλογος και κατάθεση ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους .