ημερίδα

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σας προσκαλούν σε Ημερίδα με Θέμα : «1998-2019. Διαδρομές Πρόληψης. Χτίζοντας γέφυρες με την τοπική κοινωνία της Καβάλας».

 

Συνεργασίας «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας» (Black Sea Basin) της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στο Γυμνάσιο Κεραμωτής, η παρουσίαση του προγράμματος MONITOX, με τίτλο:

Την έναρξη των εργασιών της επιστημονικής ημερίδας «Borderless Culture», μια διοργάνωση του ΥΜΑ-Θ, που υλοποιείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Ολοκλήρωση ιστορικών και αρχαιολογικών πόρων διασυνοριακής σπουδαιότητας Βουλγαρίας και Ελλάδας σε έναν βιώσιμο θεματικό τουριστικό προορισμό» κήρυξε σήμερα το μεσημέρι...

Το φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ορόσημο σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 11:00 στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα:

«Νίκησε το "τέρας" του άγχους στις εξετάσεις»

Την Τετάρτη 8 Μαΐου το 24οΔημοτικό Σχολείο και το 24ο Νηπιαγωγείο, σε συνεργασία με τον Ομότιμο Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής ΑΠΘ κ.

Η ημερίδα «Πολίτης Μάνος» που διοργανώνουν το Σάββατο 4 Μαΐου η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο Μεταδεύτερο (metadeftero.gr) στην γενέθλια πόλη του, την Ξάνθη, ανιχνεύει την πολιτική διάσταση του Χατζιδάκι στο έργο και τον βίο του, επιχειρώντας την αποτύπωση όσων έχει κληροδοτήσει στο σήμερα, στην αυγή του μακρού και ζοφερού 21ου αιώνα.

 

Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά και το ευρύ κοινό να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες της ημερίδας που θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 18:00 στην Δημοτική Καπναποθήκη, στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας.

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, η πρώτη εκδήλωση του ομίλου κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά».

 

διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στην Δημοτική Καπναποθήκη στην Πλατεία Καπνεργάτη εκδήλωση με θέμα «76 χρόνια από το ολοκαύτωμα των Καβαλιωτών Εβραίων». 

 

Ο όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ο πολιτισμός ως εργαλείο τουριστικής ανάπτυξης», η οποία θα πραγμα

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ  συνδιοργανώνει μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: «Ποδόσφαιρο υποδομών και συναισθήματα» την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής βιβλιοθήκης.

Όπως είναι γνωστό οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.

Το Δ.Σ. του εξωραϊστικού πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» και το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Καβάλας (ΣΑΝΚ) διοργανώνουν το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα στην Παλιά Μουσική ημερίδα με θέμα «Συνοικία Παναγία Καβάλας. Μελετούμε το παρόν - Σχεδιάζουμε το μέλλον». 

Το Δασαρχείο Θάσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Καβάλας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παρ. Αν.

 Το Σάββατο, 13-01- 2018 στις 9μ.μ στο ξενοδοχείο GALAXY AIROTEL, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή της πρώτης ημερίδας: «ΒΑΡΗΚΟΙΑ ΚΩΦΩΣΗ» υπό την αιγίδα της |Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, του Δήμου Καβάλας και του Ιατρικού  Συλλόγου Καβάλας .

Η ανησυχία που υπάρχει γύρω από τη συνέχιση ή όχι της λειτουργίας των φορέων διαχείρισης των Εθνικών Πάρκων μετά και το 2016 ήταν το βασικό θέμα της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι 23 Οκτωβρίου στον Μπάτη με αφορμή την ημερίδα που διοργανώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας

Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης διοργανώνουν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ώρα 9.00π.μ. ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη Τουρισμού σε Προστατευόμενες Περιοχές

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Καβάλας, την Τρίτη 4 Αυγούστου στην Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας στις 19:00 ημερίδα για τα έργα του Σχεδίου «Περιδιαβαίνοντας την ιστορία στη σύγχρονη Καβάλα»

Ημερίδα με θέμα «E Business Day - Επιχειρείν στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον» διοργανώνουν τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 9:30 στο ξενοδοχείο LUCY, αίθουσα Ορφέας στην Καβάλα, οι εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης "ΠΑΝ.ΕΜΠΟΡΙΟ" 

Ημερίδα με θέμα «Καβάλα – Φίλιπποι μπροστά σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Ευκαιρίες ανάπτυξης» διοργανώνει το Σάββατο 18 Απριλίου στις 10:00 στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» η δημοτική παράταξη «Ο τόπος της Ζωής μας».Για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης ο επικεφαλής της παράταξης Μάκης Παπαδόπουλος παραχώρησε σήμερα Πέμπτη στις 11:30 Συνέντευξη Τύπου..