ημερίδα

Ο ΣΦΓΤ Καβάλας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για τη Διάσωση της Στέγης του ΣΦΓΤ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Ένα μεγαλόπνοο έργο ή μια ασύμμετρη απειλή;"

Στο πλαίσιο του Balkans & Black Sea Forum, πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου στον Πειραιά, ημερίδα με τίτλο «Trade Arteries and Global Supply Chain at Stake».

Ενημερωτική Ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας διοργανώνει ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο ανατολικής Μακεδονίας, η Δ.Ε.Δ.Α. και ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ συνδιοργανώνουν ενημερωτική Ημερίδα:

Ενημερωτική ημερίδα ενημέρωσης και πρόληψης πραγματοποιήθηκε Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023. 

Την Τρίτη (07/11), ο Δήμος Καβάλας διοργάνωσε ημερίδα στη Μεγάλη Λέσχη, για τη διαχείριση απορριμμάτων, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

Ημερίδα για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης.

Ημερίδα “Eπαυξημένη πραγματικότητα (ICE) και αποτύπωση της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Αν. Μακεδονία και Θράκη”

Ημερίδα διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα ΑΜΘ, με θέμα «Ο Ρόλος των Μηχανικών στη Στεγαστική Αποκατάσταση  των Προσφύγων στην Καβάλα».

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 από τον Σύλλογο Μικρασιατών Καβάλας, ημερίδα με τίτλο "Η Εκκλησιαστικη Μουσική της Σμύρνης (1800-1922)".

Ο  Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας»  διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η Εκκλησιαστική Μουσική της Σμύρνης»

Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Σε βιωματικά εργαστήρια συμμετείχαν παιδιά και μεγάλοι στο πλαίσιο της ημερίδας «Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διατροφή και Άσκηση».

Ημερίδα με τίτλο «Ο ρόλος της διατροφής και της ψυχολογίας στην εξέλιξη των αθλητών» διοργανώνει η ΑΕΚ Καβάλας.

Ημερίδες ενημέρωσης για τις μουσικές σπουδές στα ωδεία διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

Την Κυριακή, 13/11/2022, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στον Πολυκέντρο του Αγίου Λουκά, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά»

Ο Δήμος Καβάλας σε συνέχεια των ψηφιακών μεταρρυθμίσεων που έχει προβεί για τις βεβαιώσεις μη οφειλής ΤΑΠ και στην συνεχή προσπάθεια του για παροχή απλοποιημένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Ημερίδα με θέμα «Θάσος: Τουρισμός και Ανάπτυξη – οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του 2022» διο

«Tο Σωματείο μας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνδράμαν για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας «η Καβάλα μπροστά στην ανάπτυξη ή την φτωχοποίηση της», τη

Ο δήμαρχος Καβάλας, επισήμανε μεταξύ άλλων πως "η Καβάλα χρειάζεται συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο, τέτοιο που να μην την ξεχωρίζει

«Θέλουμε να καταγράψουμε ξεκάθαρες απόψεις. Ζητάμε δημόσια τη γνώμη όλων των φορέων σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής μας σε συνάρτηση και με τις απολύσεις στα Πετρέλαια» λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Πετρέλαια, Μανώλης Κελαϊδάκης. 

Το Σωματείο Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας (Kavala Oil το “Βαρέλι”) ότι θα πραγματοποιήσει αναπτυξιακή ημερίδα με θέμα «Η Καβάλα μπροστά στην ανάπτυξή τ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας, προσκαλεί τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των αδελφών Συλλόγων, ‘’Δυτικής - Κεντρικής  Μακεδονίας’’  & ‘’Αν. Μακεδονίας & Θράκης’’. στην Ημερίδα που διοργανώνει στην Πόλη της Καβάλας, την Κυριακή  03-Απριλίου στις  11:00 πμ, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Διασκεδάζοντας με τα Μαθηματικά» που θα γίνει την Τετάρτη (9/2) από τις 18:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Λυκεί

Την Κυριακή (3/10) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Όνειρο Ζωής" στον Πρίνο της Θάσου η πρώτη ημερίδα του Δικτύου Τουρισμού

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σας προσκαλούν σε Ημερίδα με Θέμα : «1998-2019. Διαδρομές Πρόληψης. Χτίζοντας γέφυρες με την τοπική κοινωνία της Καβάλας».

 

Συνεργασίας «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας» (Black Sea Basin) της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στο Γυμνάσιο Κεραμωτής, η παρουσίαση του προγράμματος MONITOX, με τίτλο:

Την έναρξη των εργασιών της επιστημονικής ημερίδας «Borderless Culture», μια διοργάνωση του ΥΜΑ-Θ, που υλοποιείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Ολοκλήρωση ιστορικών και αρχαιολογικών πόρων διασυνοριακής σπουδαιότητας Βουλγαρίας και Ελλάδας σε έναν βιώσιμο θεματικό τουριστικό προορισμό» κήρυξε σήμερα το μεσημέρι...

Σελίδες