Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ στην Σκάλα Ραχωνίου στη Θάσο όταν αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 40χρονο οδηγό μηχανής από τον Πρίνο. 

Ο άτυχος άνδρας που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Καβάλας εργάζεται στο Δήμο της Θάσου. Σύμφωνα με πληροφορίες αν και την ώρα του ατυχήματος φορούσε κράνος φέρει πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα. 

 

 

Να σημειωθεί ότι το σημείο που συνέβη το ατύχημα χαρακτηρίζεται ως δρόμος υψηλής επικινδυνότητας αφού οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, χωρίς να προσέχουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για κόμβο που οδηγεί στον ορεινό οικισμό του Ραχωνίου με αποτέλεσμα να παρασύρονται οχήματα και δίκυκλα τα οποία περιμένουν να στρίψουν, λόγω της αυξημένης ταχύτητας των διερχόμενων αυτοκινήτων. Είναι απαραίτητο πλέον στον κόμβο του Ραχωνίου να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης που να αναγκάζει τους οδηγούς να σταματούν καθώς ήδη έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς ενώ έχουν χαθεί και ζωές. 

Κάτια Γιαννουκάκου