τραυματισμός

Ένα παιδί σε ένα γυμνάσιο της Καβάλας χτυπάει στο κεφάλι από μπάλα την ώρα της γυμναστικής. Το συμβάν οφείλεται σε ατύχημα και σε αυτή την περίπτωση φταίει (εννοείται) η κακιά η ώρα. 

35χρονος ναυτικός τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024 στο αγκυροβόλιο της Νέας Καρβάλης Καβάλας. 

Συνελήφθη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος. 

Στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας με ένα όχημα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2023, στην όσο Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στο ύψος του δημοτικού νεκροταφείου.

Στο κεφάλι τραυματίστηκε μηχανικός πλοίου την ώρα που πήγε να μπεί στο μηχανοστάσιο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον υπάλληλο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Παγγαίου, που είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από απορριμματοφόρο την Παρασκευή (04/08) στο Παλαιοχώρι.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται εργαζόμενος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Παγγαίου.

Επίσημες ανακοινώσεις για τις δύο περιπτώσεις τραυματισμού στη Γκιόλα στη Θάσο, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουλίου εξέδωσε το λιμεναρχείο.

Σοβαρός τραυματισμός ενός τουρίστα σημειώθηκε στην Γκιόλα στην Θάσο.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Ιουλίου στην περιοχή Νυστέρι της Θάσου.

Ένας 42χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου ενώ βρισκόταν σε θαλάσσια παιδική χαρά στην παραλία Πλατάνες στην Σκάλα Μαριών στη Θάσο.

Ένας δεκατετράχρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε στο πόδι από ψαροντούφεκο το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουλίου στη θαλάσσια περιοχή στη Σκάλα Ραχωνίου.

Ακόμα ένας άνθρωπος τραυματίστηκε μετά από βουτιά στη Γκιόλα. Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουλίου.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουλίου 2023 στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, μπροστά από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».

Μη αναστρέψιμη θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του άτυχου 57χρονου από την Γεμιστή Φερών, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου στον κόμβο του Φαλήρου εκεί όπου εκτελούνται εργασίες κατεδάφισης του κτιρίου Μπαλάνου.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή γυναίκα η οποία το πρωί της Δευτέρας 6 Μαρτίου επιχείρησε να περάσει τον δρόμο στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στο ύψος του ΙΚΑ στην Καβάλα.

Στο πόδι και στον ώμο τραυματίστηκε μια γυναίκα καθώς διέρχονταν το δρόμο στην περιοχή δίπλα από το κτήριο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νιγρίτας - Ανθής, στις Σέρρες, όπου τρακτέρ, υπό άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. 

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φθάσει αύριο το πρωί, Τρίτη, η Ελληνίδα τουρίστρια, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου στην περιοχή της Σαλιάρας. Βούλγαρος 25 ετών που οδηγούσε μηχανή γουρούνα έχασε τον έλεγχο και η μηχανή έπεσε στον γκρεμό της πλευρά της παραλίας Σαλιάρα.

Σελίδες