Την καθιερωμένη του χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ την Παραμονή των Χριστουγέννων, στον πεζόδρομο της οδού Φιλελλήνων. Με κεράσματα, χυμό ροδιού και κουραμπιέδες, με ζωντανή μουσική και με παιχνίδια και εκπλήξεις για τα παιδιά υποδέχτηκαν τον κόσμο που πέρασε από το κέντρο της πόλης ο επικεφαλής Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Κιοσέ και Κατερίνα Ιωαννίδου και τοπικούς συμβούλους, εθελοντές και φίλους της κίνησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον κόσμο και να δώσουν ένα αισιόδοξο μήνυμα εν όψει και των φετινών εορτών.

Ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή έδωσε η μουσική συντροφιά που μας κράτησε ο Τάσος Καλαφάτης, αλλά και το ξωτικό του Αϊ-Βασίλη και ο ξυλοπόδαρος που έπαιξαν με τα παιδιά και χάρισαν όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχές από τον Μάκη Παπαδόπουλο: «Θέλουμε και φέτος να μοιραστούμε όμορφες στιγμές μαζί με τους δημότες, σε μία καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιούμε για 4η συνεχόμενη χρονιά. Προσφέρουμε χυμό ρόδι και κουραμπιέδες για καλοτυχία και ευτυχία εν όψει του νέου έτους, ακολουθώντας τις παραδόσεις μας. Εύχομαι το μήνυμα της αισιοδοξίας, της αλληλεγγύης και της ελπίδας να φτάσει παντού. Εύχομαι το καλύτερο για τον Δήμο μας και τους δημότες μας, και ελπίζω οι προσδοκίες όλων να εκπληρωθούν με το νέο έτος. Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους και όλες!».