Αλλαγή στα διοικητικά της Πόγκον Σέτσιν της Πολωνίας, στην οποία αγωνίζονται οι Ευθύμης Κουλούρης και Λεονάρντο Κούτρης.
Ο πρώην ιδιοκτήτης της Καβάλας Άλεξ Χαντιτάτζι είναι επίσημα το νέο της “αφεντικό”.
Με μία μακροσκελή ανακοίνωση, η Πογκόν έκανε γνωστή τη συμφωνία, αναφέροντας χαρακτηριστικά στον πρόλογο της:
“Ο Άλεξ Χαντιτάτζι έγινε ο νέος ιδιοκτήτης της Πόγκον Σέτσιν σε μία συμφωνία της τελευταίας στιγμή για να σωθεί η ομάδα”.
Οι Πολωνοί σημειώνουν χαρακτηριστικά πως το deal που έγινε, μοιάζει με σενάριο από ταινία, αφού ο Χαντιτάτζι πήρε την ομάδα πριν από την άμεση οικονομική κατάρρευση και 24 ώρες προτού ο “εφιάλτης” της χρεοκοπίας απειλήσει την ύπαρξη της Πόγκον.
Ο νέος ιδιοκτήτης διαβεβαιώνει ότι ο σύλλογος θα αποκτήσει άμεσα οικονομική σταθερότητα και θα αποπληρωθούν όλα χωρίς οικονομική καθυστέρηση. Ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι υπήρξε ιδιοκτήτης της Καβάλας όσο εκείνη βρισκόταν στην Γ’ Εθνική, ενώ στη συνέχεια το όνομά του ακούστηκε και για άλλες ομάδες.
Πηγή: Newsit.gr