Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με μέλη της Κίνησης μοίρασαν και φέτος μικρά φυτά από βασιλικό σε συμπολίτες μας στη διασταύρωση του Φαλήρου, με την ευκαιρία της διπλής γιορτής της Πρωτομαγιάς, αλλά και της γιορτής της ημέρας, και αντάλλαξαν ευχές για καλό μήνα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για ακόμη μία χρονιά πολύ θερμή. Σε σχετικές δηλώσεις του ο Μάκης Παπαδόπουλος ανέφερε:

 

 

«Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τιμά και φέτος τη διπλή γιορτή της Εργατικής Πρωτομαγιάς και της Άνοιξης. Γιορτάζουμε τον ερχομό της Άνοιξης που μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα, αλλά συγχρόνως τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων για το δικαίωμα στην εργασία, για μία αξιοπρεπή και δημιουργική ζωή.

 

Έχουν περάσει 8 χρόνια από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και η επίθεση στην πραγματική οικονομία και στις παραγωγικές δυνάμεις συνεχίζεται από τις πολιτικές της λιτότητας, που ρίχνουν τα βάρη στους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καταδικάζοντας την πατρίδα μας σε μία παρατεταμένη ύφεση. Το πολιτικό σύστημα της χώρας χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ περισσότερο για να βρει εκείνες τις λύσεις που θα απεγκλωβίσουν την οικονομία από την αδράνεια και την αναπτυξιακή υστέρηση.

 

Δυστυχώς ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και η εξυπηρέτηση συμφερόντων συνεχίζονται, “ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ”  ΜΟΝΟ ΣΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ” και καταπατούν το δικαίωμα των πολιτών για ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση και των επιχειρήσεων για έναν υγιή ανταγωνισμό. ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτές τις πρακτικές και θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας, βασισμένοι στις αρχές της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών για όλους.

 

Θέλω τέλος να ευχηθώ στις μητέρες χρόνια πολλά, κουράγιο και δύναμη στον δύσκολο ρόλο που επιτελούν μέσα σε κάθε οικογένεια».