Την Παρασκευή (07/06), έγινε διαβούλευση για τον τουρισμό στη Θάσο, μετά από κάλεσμα του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της περιφέρειας ΑΜΘ, Παναγιώτη Αρχοντή. 

 

Ο δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης τόνισε πως η Θάσος αναγνωρίζεται ως η ναυαρχίδα του Τουρισμού της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, και πως υπάρχει η διάθεση για να συνεχιστεί η καλή συνεργασία ανάμεσα στην περιφέρεια και τον Δήμο Θάσου.

 

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει τα εξής:

“Σχετικά με την διαβούλευση για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, στη Θάσο με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της ΠΑΜΘ κ. Παναγιώτη Αρχοντή και φιλοξενήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος 

Κυριακίδης δήλωσε:

 

«Χαιρετίζουμε τη διαβούλευση για τον τουρισμό που γίνεται στη Θάσο με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ιδιαίτερα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Παναγιώτη Αρχοντή καθώς αναγνωρίζεται η Θάσος ως ξεχωριστή Περιφερειακή Ενότητα και ως η Ναυαρχίδα του Τουρισμού της ΠΑΜΘ!!

 

Αναμένουμε στην πράξη να συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον ίδιο ζήλο και διάθεση προς όφελος των κατοίκων και επισκεπτών του Νησιού μας!!!».”