Ο Δήμος Παγγαίου συμμετείχε μαζί με τον Δήμο Καβάλας και τον Δήμο Νέστου, σε τουριστικές εκθέσεις στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία, και σε ανακοίνωση του αναφέρει πως το πρόσημο της συμμετοχής αυτής ήταν θετικό.

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Οι Τουριστικές Εκθέσεις στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στη Σόφια της Βουλγαρίας ολοκληρώθηκαν με θετικό πρόσημο!

 

Ο Δήμος Παγγαίου συμμετείχε στις δύο εκθέσεις με τους Δήμους Καβάλας και Νέστου. Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων, οι αντιπροσωπείες του Δήμου μας, χρησιμοποιήσαν τόσο την τεχνολογία, όσο και το έντυπο υλικό για να «ξεναγήσουν» τους πολίτες στις ομορφιές του τόπου μας. Πάνω απ’ όλα όμως είχαν καλή διάθεση, άριστη συνεργασία, και οργάνωση. Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν ώστε, η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας να κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. Παράλληλα, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το σύνολο των παροχών και δυνατοτήτων του Δήμου. 

 

Για ακόμη μία χρονιά, αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου ήταν το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου. 

 

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος και η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Όλγα Αμπατζιά ευχαριστούν και συγχαίρουν τους νεαρούς συνεργάτες Αλέξης Βερβερίδης, Ελένη Λακα, Χριστίνα Ρουμελιώτη και Σωτήρη Σοφιανόπουλο καθώς και τις υπαλλήλους του Δήμου Παγγαίου Λίτσα Κεβίδου και Αγγελική Σκλαρή για την άψογη παρουσία και τη συνέπειά τους. 

 

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμος Καβάλας και τον Δήμο Νέστου για την άψογη συνεργασία και συνύπαρξη στο χώρο και σε αυτή την έκθεση.

 

Η τουριστική περίοδος πλησιάζει και το αποτέλεσμα των ενεργειών μας θα φανεί σύντομα! Δεν σταματάμε εδώ, φροντίζουμε ώστε ο Δήμος Παγγαίου να διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και παροχές για την άριστη διαβίωση των δημοτών και επισκεπτών!”