Δήμος Παγγαίου

Ο Δήμος Παγγαίου σε ανακοίνωση του ανέφερε πως καταργεί την προβολή των εκδηλώσεων μέσω μπάνερ, αεροπανό, αφισών και flyers. 

Ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ και με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνουν τον 7ο αγώνα δρόμου, σε δημόσια οδό στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη.

Από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου, οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου, θα συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Holiday & Spa” στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες του Μαρτίου, καθώς η Άνοιξη ξεμυτίζει δειλά πίσω από τις γρίλιες του Χειμώνα, είναι ιδανική ευκαιρία για μια εξόρμηση στα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες ενός μυθικού βουνού, του Παγγαίου.

Η κ. Βαρύτη παροτρύνει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παγγαίου, να προστατεύσει τους δημότες και την πανίδα της περιοχής πιέζοντας τις αρχές να πάρουν μέτρα απαγόρευσης του κυνηγιού.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του νηπιαγωγείου Ορφανίου, της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμος Παγγαίου, βράβευσε τέσσερις διασώστες, μέλη της εθελοντικής ομάδας “paggaioalert” και συγκεκριμένα τους   Θανάση Δημούδη, Βασίλη Κοντούδη, Παντελή Μακρή και Βαγγέλη Σαραντούδη, οι οποίοι, σε συνεργασία με άνδρες της πυροσβεστικής, την Κυριακή 23 Απριλίου του 2022, έσωσαν τη ζωή δύο οδοιπόρων.

Ερωτήματα για την προστασία του περιβάλλοντος στο Δήμο Παγγαίου θέτει η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Ξεκινάμε", Μαρία Βαρύτη, στο δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη. 

Στο Πευκόραμα έκοψε τη βασιλόπιτα της η δημοτική παράταξη «Ξεκινάμε» του Δήμου Παγγαίου με επικεφαλής την Μαρία Βαρύτη.

Σε ψήφισμα προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου, με το συμβούλιο σύσσωμο, να συμπαραστέκεται στους αγρότες και τα αιτήματα τους.

Οι Δήμοι Παγγαίου, Καβάλας και Νέστου θα συμμετάσχουν από κοινού στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Ρουμανίας, (Βουκουρέστι, 15-18 Φεβρουαρίου) και της Βουλγαρίας (Σόφια, 13-15 Μαρτίου), ώστε να ενισχυθεί ο τουρισμός όλου του Νομού.

Καταγγελίες ότι η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου έχει τεράστιες οφειλές προς τη ΔΕΗ και όχι μόνο, έκανε η δημοτική σύμβουλος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης για τους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ:

Υπογραφή σύμβασης για το έργο «μεταφορά νερού από τον ποταμό Στρυμώνα», προϋπολογισμού 2.400.000€.

Για το έργο της κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Παγγαίου, μιλά η επικεφαλής της παράταξης "Ξεκινάμε" και δημοτική σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Συγχαρητήρια δίνει η επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε…» και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας Κώστα Σιμούδη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, θύμισε μέσα από το αρχειακό υλικό του Κώστα Παπακοσμά, την εποχή που παραχωρήθηκε η έκταση για τη δημιουργία σύγχρονου σταδίου στην Ελευθερούπολη.

“Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, δεν μας εξέπληξε με τις επιλογές του. Διόρισε σε θέσεις έμμισθων αντιδημάρχων και προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων για 3η συνεχόμενη θητεία, τα ίδια γνωστά πρόσωπα των επί 9,5 χρόνια ήδη μονίμων «μισθοφόρων»”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Αρκετές είναι οι κλοπές που σημειώθηκαν στην περιοχή των Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, η 7η Γιορτή Παιδείας και Επιστημών του Δήμου Παγγαίου.

Με ένα πάρτυ στην Υπόγεια Διάβαση της Ελευθερούπολης θα «κλείσει» η χρονιά στο Δήμο Παγγαίου.

Εκτάκτως συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, με αφορμή τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Για Σάββατο 30 Δεκεμβρίου προγραμματίστηκε η ορκωμοσία που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και αναβλήθηκε αφού ο δήμαρχος νόσησε με κορωνοϊό.

Σελίδες