Δήμος Παγγαίου

Παράταση παίρνουν οι εγγραφές και και επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Παγγαίου. 

Κανονικά λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες το Μουσείο Βιοποικιλότητας Παγγαίου Όρους στην Μουσθένη.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άλεξ Χαντιτάτζι μετά τη διαφωνία που είχε με το Δήμο Παγγαίου για την περίφραξη της Αλάνας. Ο κ. Χαντιτάτζι αναφέρει μεταξύ άλλων “αν οι πολιτικοί που τώρα αντιτίθενται και μάχονται εναντίον μου δεν ήθελαν να αναπτυχθεί αυτό το ακίνητο, δεν έπρεπε να το πουλήσουν. Απέκτησα αυτό το ακίνητο μέσω μιας δημοκρατικής διαδικτυακής διαδικασίας που διευκολύνεται από την Ελληνική Κυβέρνηση (ΤΑΙΠΕΔ). Γιατί αυτοί οι πολιτικοί αποφάσισαν να πουλήσουν αυτό το ακίνητο αν δεν ήθελαν να αναπτυχθεί;”

Ανακοίνωση για τις εγγραφές κατασκηνωτών και κατασκηνωτριών στις παιδικές εξοχές - κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας για το έτος 2023 εξέδωσε ο δήμος Παγγαίου.

Με ανακοίνωση της η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ενημερώνει για τη διοργάνωση του 1ου Μαθητικού Συνεδρίου του Δήμου Παγγαίου, που θα γίνει το διήμερο 31 Μαίου - 1 Ιουνίου στην Ελευθερούπολη.

Νέα χρηματοδότηση για προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων υδρομέτρων ύψους 2.000.000€ από το ταμείο ανάκαμψης έλαβε ο δήμος Παγγαίου.

Πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου 2023, συνάντηση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη, και συνεργατών του με τον Σύλλογο Επαγγελματιών της Ελευθερούπολης.

Ο Δήμος Παγγαίου, δικαιούχος του έργου KEEP ON, ολοκλήρωσε το σύνολο των δράσεων του (3+2 έτη), συμπεριλαμβανομένων των επιλεγμένων δράσεων του σχεδίου δράσης. Το έργο αφορά στην προσέγγιση των έργων πολιτιστικής κληρονομιάς. H προσέγγιση του έργου KEEP ON πλέον επεκτείνεται και σε άλλα αντικείμενα του Δήμου.

Συνάντηση είχαν την Τρίτη (23/05) ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με τον Άλεξ Χαντιτάτζι και συνεργάτες του.

Στην Α’ Φάση της Β Περιφέρειας, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, συμμετείχε η ομάδα των Παγκορασίδων Β 7-8 ετών της Γυμναστικής Αθλητικής Ακαδημίας Παγγαίου.

Στην Α’ Φάση της Β Περιφέρειας, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, συμμετείχε η ομάδα των Παγκορασίδων Β 7-8 ετών της Γυμναστικής Αθλητικής Ακαδημίας Παγγαίου.

Ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. πραγματοποίησε την εκπαιδευτική ψυχαγωγική δράση «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», στην πλατεία της Ν. Περάμου.

Την διακοπή των εργασιών στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, μετά από έλεγχο που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία για τη νομιμότητα της κατασκευής της περίφραξης.

Την Πέμπτη (18/05) η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, επισκέφθηκε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Παγγαίου.

1ο Μαθητικό Συνέδριο του Δήμου Παγγαίου Καβάλας με τίτλο: «Οι μαθητές παρουσιάζουν τις εργασίες τους από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Τα Λύκεια του δήμου Παγγαίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, μαζί με τη Ρεγγίνα Μακέδου προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος δότης μυελού οστών.

12 “γαλάζιες” σημαίες θα έχει φέτος σε παραλίες του ο Νομός Καβάλας.

Το 4ο Νηπιαγωγείο Ελευθερούπολης προσκαλεί γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας σε εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παγγαίου.

Για την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στα 49 κιλά συγχαίρει τον Γρηγόρη Μοσχοβίδη ο δήμος Παγγαίου.

Η τουριστική περίοδος που ξεκινά τις επόμενες ημέρες και η ομαλή λειτουργίας της αγοράς στις τουριστικές περιοχές του Δήμου Παγγαίου ήταν το θέμα των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στη δημοτική αρχή και στους συλλόγους επαγγελματιών Ορφανού και Ελευθερών.

Σε συνάντηση καλεί ο Δήμος Παγγαίου τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου

Πολύ μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στην εκδήλωση για δωρεά μυελού των οστών στην Ελευθερούπολη την Κυριακή (30/04).

Για τις ενέργειες επιχειρησιακής ετοιμότητας προκειμένου να προληφθούν δασικές πυρκαγιές συζήτησαν οι φορείς του Δήμου Παγγαίου.

Δειγματοληψία σιέλου για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης μυελού οστών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στην Ελευθερούπολη.

Το μήνυμα του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, αναφορικά με την εύρεση των δύο νεαρών παιδιών που χάθηκαν εχθές στο Παγγαίο όρος.

Τελετή Βράβευσης Εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023.

Σελίδες