Δήμος Παγγαίου

Φάκελο έργου ψηφιακού μετασχηματισμού υπάβαλλε ο Δήμος Παγγαίου, σε συνέχεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του.

37 κάδοι για ανακύκλωση ρούχων τοποθετήθηκαν σε περιοχές του Δήμου Παγγαίου, ως ένδειξη ευαισθητοποίησης στα περιβαλλοντικά προβλήματα. 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εκπαίδευσης (24 Ιανουαρίου), ο Δήμος Παγγαίου κάνει λόγο για την σημασία της εκπαίδευσης αλλά και το κοινωνικόφροντιστήριο το οποίο διαθέτει

Σύμπραξη των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί για τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας λυματολάσπης μετά την έγκριση του έργου από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Δήμος Καβάλας αναφέρει πως εγκρίθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης το έργο κατασκευής μονάδας προχωρημένης επεξεργασίας Ιλύος από τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας Λυμάτων των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου, που θα χρηματοδοτηθεί από τον Πυλώνα Πράσινης Ανάπτυξης.

Ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε για μια άστεγη ηλικιωμένη που ξεπάγιαζε έξω από την εκκλησία της Νέας Ηρακλείτσας.

Πάνω από το 25% των οικοδομικών αδειών στην ΑΜΘ εκδόθηκαν στον Δήμο Παγγαίου την τριετία 2019-2021

Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για συμμετοχή στο 3ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας Παγγαίου, δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής των περιλήψεων

Στην αίθουσα του αμφιθεάτρου Ελευθερούπολης έλαβε χώρα η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στη Νέα Πέραμο υπάρχει εικόνα εγκατάλειψης, μετά την είδηση για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στην περιοχή, αλλά και τις φημολογίες για το κλείσιμο υποκαταστήματος τράπεζας.

Ο Δήμος και η νομοθεσία υποχρεώνει τον επενδυτή να αφήσει διόδους για την παραλία μέσα από το οικόπεδο στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

«Ήταν κάτι που όλοι ξέραμε και περιμέναμε» σχολίασε σε δηλώσεις του στον KavalaNews 102,8 ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μπαταλογιάννη Ανέστης Τσαβδαρίδης

Παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Παλαιοχωρίου και της Ελευθερούπολης στους δρόμους το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, μετά από δύο χρόνια αποχής, η 6η Γιορτή Παιδείας στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

Γιορτή παιδείας διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, στην οποία θα βραβευτούν μαθητές και πολίτες του δήμου.

Ένα πολύ όμορφο πάρτι διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/12) στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης, με πολύ κόσμο και δυνατή μουσική. Τα έσοδα θα δοθούν στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελευθερούπολης Αρωγή.

Σύσκεψη πραγματοποιούν το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου οι αγρότες του Παγγαίου στις 11:00 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Δήμου.

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022.

Εικόνες από τον στολισμό για τα Χριστούγεννα του σταδίου της Ελευθερούπολης.

Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι διαγράφηκαν από την παράταξη Μπαταλογιάννη στο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Ψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2023 που πρότεινε η διοίκηση Αναστασιάδη.

Το Οικοτροφείο Θηλέων στην Ελευθερούπολη θα φιλοξενήσει τις δράσεις του «Χριστουγεννιάτικου ονείρου» στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Παγγαίου.

Σελίδες