γράφει ο

Βασίλης Βελιάνος (Vas-Vel)

 

Πες, πες οι φίλοι μου με έπεισαν να περιπλανηθώ και στο… σκοτεινό διαδίκτυο. Για να ακούσω και τι σκέφτονται οι ξένοι…τάχα,  για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα. Πάτησα τον σύνδεσμο των ευρωεκλογών  και «ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ» άρχισε το παραμύθι του:

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Καλώς ήρθατε στον… συναρπαστικό   κόσμο του διαδικτύου. Είκοσι-εννέα κατασκευαστές… κοινής γνώμης και φημισμένες  κρατικές μυστικές και παρακρατικές  Υπηρεσίες,  συνεργάστηκαν για την σύνθεση του ψυχογραφήματος του Έλληνα και στις ευρωεκλογές. Αν έχετε ήδη αποφασίσει τι θα ψηφίσετε,  εγκαταλείψτε  αμέσως τον σύνδεσμο. Αν όμως  θέλετε να μάθετε και  τους… ανομολόγητους  πόθους των Ελληνικών κομμάτων πληκτρολογήστε  το  1.

 

 

Πληκτρολόγησα το 1 και περίμενα.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ:  Αν θέλετε να μην λείψει  ούτε τώρα το ΠΑΣΟΚ από την… εξουσία,  όλων των κυβερνήσεων από το 1981 και εντεύθεν,  η Νέα ΠΑΣΟΚΟΔημοκρατία είναι η επιλογή  σας. Επιστρατεύοντας   τα στελέχη  του  ΠΑΣΟΚ που θα λάκιζαν κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά... Αν το εμπεδώσατε  πως  μερικά … ζόρικα ευρωπαϊκά κεκτημένα,   θα ήταν… ακόμα ζητούμενα αν δεν τα ψήφιζαν μόνο αριστερές ή μόνο δεξιές κυβερνήσεις,  πατήστε ξανά το 1.

 

 

Ακολούθησα τις εντολές πατώντας ξανά το 1

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Για τους ακραίους και σε  σχέση με τα …  δεξιά σταγονίδια που ακόμα επιβιώνουν  στο Καραμανλικό  αυτό  κόμμα,  δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.  Τα διατηρητέα γονίδια θα εκπροσωπηθούν και σ’  αυτό το ψηφοδέλτιο της….Δεξιάς. Υπό τύπον  καρότων δίπλα στα μαστίγια! Σας μένει να ενημερώνεστε ενδελεχώς  από τα social media του Φαήλου Κρανιδιώτη.

 

 

«Συμβαίνει και εις Παρισίους. Γιατί όχι και στας… Καβάλας» το συνειδητοποίησα κι αυτό.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Αν πάραυτα επιθυμείτε περισσότερο «πουσάρισμα»  του… ακόλουθού μας  του Κυριάκου,  που κατηγορείται από τα σταγονίδια για πασοκοποίηση της ΝΔ,  πατήστε δίεση σημειώνοντας και τα  επιχειρήματά μας.

 

 

Πάτησα την δίεση και τα ηχογράφησα.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Ως επιχείρημα για  τους οικονομικούς  influencers θα σας πως μόνο τούτο: Στην οικονομία αυτή η κυβέρνηση πέτυχε το ακατόρθωτο: Να… νομιμοποιήσει και το ιατρικό φακελάκι εντός του ΕΣΥ, φορολογώντας το! Σπάζοντας και τις τιμές των κλινικαρχών. 

 

Θα μπορέσουν επιτέλους κι οι κρατικοί γιατροί να χαρούν τα εισοδήματά τους! Να μαζέψουν την γλώσσα τους  κι όλοι όσοι υποστηρίζουν πως  το ΕΣΥ χρειάζεται προσλήψεις και πως το προσωπικό του είναι καταπονημένο. Από τα πρωινά.

 

 

Αμ αυτό που το βάζεις; - Αναρωτήθηκα.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Εξαντλούμε  τον χώρο της δεξιάς με τους σοσιαλιστές. Αν είστε φαν  του  ένδοξου  ΠΑΣΟΚ από… τα παλιά παράλληλα δε  φαν και  της Εύας, σεβόμενοι   το παρελθόν σας και την ιστορία σας, σ΄ αυτές τις εκλογές να απέχετε! 

 

Μέχρι να καταρρεύσουν όλες οι σκευωρίες εναντίον των σοσιαλιστών. Αν είστε με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη,  βεβαιωθείτε πως κι ο Ανδρουλάκης είναι μαζί σας. Κι όχι μόνο με τις ονειρώξεις  του.

 

 

Σημείωσα κι αυτό το επιχείρημα και ξαναγύρισα στον σύνδεσμο.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Αν είστε ΣΥΡΙΖΑ ανοίξτε την παλάμη σας τεντώνοντας  τα δάχτυλά σας. Στον  «αντίχειρα», να βάλετε τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη. Στον «δείκτη» τον ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Αριστεράς. Στον «μέσο» τον ΣΥΡΙΖΑ της Ζωής. Στον «παράμεσο» τον ΣΥΡΙΖΑ του… Γιάνη Μενανί  και στον… μικρό τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα.

 

 

Έκανα εικόνα την συμβουλή,  τέντωσα την παλάμη με ανοιχτά όλα τα δάχτυλα.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Διαλέξτε τώρα ένα δάχτυλο στα τυφλά κι η νυν  Ευρωβουλευτής σας η… βασιλόφρων, η  Έλενα  η Κουντουρά βοηθός. Αν ακόμα δεν σας καλύπτει κάποιος από τους 5,5 ΣΥΡΙΖΕΣ (Σημείωση: Το κόμ(μ)α πέντε των… Σύριζων,  είναι ο Κόκκαλης της… Ματσούκα), λυπάμαι που  δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο! Μιας κι  εσείς δεν γεννηθήκατε …εξαδάχτυλοι!

 

 

Έβγαλα τις κάλτσες μου και ψάχτηκα και με τα δάχτυλα των ποδιών μου. Τζίφος το κέρατό μου.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Αν υποστηρίζετε   την ίδρυση  ιδιωτικών Πανεπιστημίων  στην  Ελλάδα κι αν θέλετε να μάθετε  πως τα βγάζουν πέρα οι φοιτητές του…λοιπού κόσμου  στα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού, επικοινωνήστε με τον Περισσό. Η προηγούμενη Γ. Γραμματέως και καθηγήτριας Μ.Ε. Αλέκας Παπαρήγα πάντως σπούδασε  την κόρη της στο Αμερικανικό Κολλέγιο Deere. Εντός Ελλάδας όμως! Να τα λέμε κι αυτά.

 

 

Διέκοψα την σύνδεση και κάλεσα τον Περισσό. Μα το τηλέφωνο βούιζε για μια ώρα την γκαντεμιά μου μέσα  και το έκλεισα.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Αν είστε Χριστιανοί και σας… πολιορκούν τα… Χριστεπώνυμα δεξιότερα κόμματα  για να τα ψηφίστε στις ευρωεκλογές,  εσείς μην  μασήσετε. Ψηφίστε απευθείας εκκλησία κι ας πάει στα κομμάτια ως  άκυρο ας πάει. Στο κάτω-κάτω μήνυμα δεν στέλνουμε σε κάθε εκλογές; Με τις εξουσίες να κάνουν του κεφαλιού τους την επόμενη;

 

 

«Έλα μου ντε!»  Ταράχτηκα.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Μένει να διαλέξετε με ποια εκκλησία συμπαρατάσσεστε. Αν θέλετε η εκκλησία να κρατήσει μόνο… μουτράκια μια κι έξω, ανήκετε στην εκκλησία του Αρχιεπισκόπου. Γιορτάζοντας  μουτρωμένος την Κυριακή της Ορθοδοξίας,  κεκλεισμένων των θυρών στην μονή Πετράκη.

 

 

«Αρχιεπίσκοπε συνεταξάμην». Ψιθύρισα συγκαταβατικά.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Αν θέλετε να μην επιτραπεί η είσοδος στην Εκκλησία σε όσους βουλευτές  ψήφισαν ενάντια στους κανόνες κάποιων μητροπολιτών, ψηφίστε τους μητροπολίτες Κερκύρας και Πειραιώς.  Που διακρίθηκαν στα παράθυρα της τηλεόρασης  όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

«Νάτη και η εναλλακτική λύση.» Συνοφρυώθηκα.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Για ακόμα πιο …σκληρό ροκ σε βυζαντινή μουσική ωστόσο που φτάνει μέχρι και τον…αφορισμό,  ψηφίστε το πρώην Άγιο Καλαβρύτων  Αμβρόσιο.  Αειθαλή  πολέμιο πασών των κυβερνήσεων και  πολλών γενεών  Ελλήνων. Αν δεν είστε καθόλου με την εκκλησία ψηφίστε την Γαλλίδα Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης Ανί Ζαλαντό. Και τα αδέσποτα κορμιά της.

 

 

Τώρα Μάλιστα…

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Οι αποκλειστικότητες των ειδήσεων του σκοτεινού διαδικτύου,  θα ανανεώνονται κάθε δεύτερο Σάββατο μέχρι τις ευρωεκλογές. Μην χάσετε τις έγκυρες αναλύσεις μας για τις εκλογές  στην Ρωσία και το  82% του Πούτιν. Γι  αυτό  «έσκασε από το κακό του» κι ο Αλεξέι  Ναβάλνι, μην αντέχοντας  τέτοιο ποσοστό αποδοχής του Βλαδίμηρου…