Ένα μοναδικό Masterclass μαγειρικής του ευρωπαϊκού προγράμματος "EURICE", έγινε στην Καβάλα, στο εστιατόριο “Troufa creative cuisine”, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.
Το πρόγραμμα EURICE (Ενέργειες Ενημέρωσης και προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία) είναι μια δράση με κύριο στόχο την ανάδειξη της βιώσιμης πτυχής της καλλιέργεια του Ελληνικού Ευρωπαϊκού Ρυζιού.
Η Rice Chef Ambassador του προγράμματος, Ντίνα Νικολάου, ετοίμασε ζωντανά 3 συνταγές με μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι.
Το αποτέλεσμα και τα πιάτα της κ. Νικολάου ήταν εξαιρετικά.