Στην επιστολή του Γιάννη Χουλίδη που δημοσιεύσαμε προ ημερών, απαντά με δελτίο Τύπου ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» (ΑΟΚ). Στην απάντηση αναφέρονται τα εξής:

 

Διαβάσαμε με έκπληξη την επιστολή του «κατοίκου Καβάλας κ.Χουλίδη Ιωάννη» σχετικά με το βοηθητικό γήπεδο και το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», η οποία περιέχει μόνο ανακρίβειες και ψεύδη για τα οποία επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

 

Καταρχήν το βοηθητικό γήπεδο και όχι στάδιο (!) όπως αναφέρει είναι περιουσία του Δήμου Καβάλας το οποίο εδώ και δεκαετίες παραχωρείται στον σύλλογο μας με πρωτοβουλία του οποίου και δημιουργήθηκε.

 

Δεν υπάρχει καμία πινακίδα που αναφέρει πως ο χώρος είναι ιδιωτικός, κι αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύει και την αξιοπιστία της μαρτυρίας του όπως επίσης και ο ισχυρισμός του ότι ο χώρος είναι κλειστός εδώ και 2 μήνες.

 

Και είναι βέβαια απορίας άξια και η ανακάλυψη του πως λειτουργεί αναψυκτήριο σε έναν …κλειστό χώρο, παρόλο που αποδεδειγμένα γνωρίζει πως υπάρχουν οι ελάχιστες υποδομές για τα ροφήματα των αθλητών/μελών  μας και μόνο.

 

Καλά θα κάνει ο κ.Χουλίδης να ξαναδιαβάσει την επιστολή που αναφέρει ότι δημοσιεύσαμε στις 4 Δεκεμβρίου, και ευελπιστούμε έστω και τώρα ότι θα αντιληφθεί πως ήταν επιστολή του συλλόγου μας και κανενός ιδιώτη!

 

Το πιο τραγικό βέβαια είναι πως απορεί για το αν πληρώσαμε τον Δήμο για να χρησιμοποιήσουμε τα μηχανήματα του για την βελτίωση της Δημοτικής περιουσίας, αντί να επαινεί τον σύλλογο μας για την πρωτοβουλία του και τα χρήματα που διέθεσε. Μάλιστα, θα πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι οι πρώτοι αθλητές που χρησιμοποίησαν το νέο χλοοτάπητα (επέκταση) πριν 2 εβδομάδες, ήταν αθλητές στίβου άλλου σωματείου και τους οποίους με χαρά δεχτήκαμε διότι δεν ήταν διαθέσιμο το «Ανθή Καραγιάννη» για την προπόνηση τους.

 

Σε ότι αφορά τις βαλβίδες που λέει ότι ξηλώθηκαν(!), σαφέστατα και πάλι πρόκειται για ψευδή ισχυρισμό και το μόνο που έχουμε απομακρύνει από το βοηθητικό είναι ότι είχε απομείνει από την παλαιά περίφραξη, μιας και με έξοδα του συλλόγου μας την αντικαταστήσαμε με καινούρια, διαστάσεων 400x5μ.
 

Τέλος, θα επαναλάβουμε στον συγκεκριμένο ιδιώτη που χρόνια τώρα διαμαρτύρεται και θέλει να χρησιμοποιεί τον χλοοτάπητα του  «Ανθή Καραγιάννη» για ρίψεις, ότι η συντήρηση και η φροντίδα και των 2 αθλητικών χώρων κοστίζει ετησίως στον σύλλογο μας πάνω από 8.000€, την ίδια στιγμή που ο ίδιος χρησιμοποιεί το ταρτάν του σταδίου για πολλά χρόνια χωρίς να έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ.
 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ