

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας η εκδήλωση της Ένωσης Επιστημόνων Γυναικών Καβάλας:
"Κατασκεύασε το χριστουγεννιάτικο στολίδι σου με ανακυκλώσιμα υλικά".
Αναλυτικά, σχετικό δελτίο Τύπου του Ωδείου Νεάπολις που συμμετείχε στην εκδήλωση αναφέρει:
Η Έ. Ε. Γ. Κ. δηλώνει έμπρακτα την αναγκαιότητα για ανακύκλωση με κάθε τρόπο και μέσο με μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις ευαισθητοποιώντας τα μέλη της -και όχι μόνο- προς αυτή την κατεύθυνση.
Το ωδείο «Νεάπολις» δήλωσε το παρών, έπειτα από πρόσκληση του ΔΣ, πλαισιώνοντας με τους μουσικούς του την εκδήλωση.
Συγκεκριμένα, η Αναστασία Μιροσνιτσενκο στη φωνή, η Βάσω Ζήσου στο τσέλο και ο Δημήτρης Αραμπατζής στο ακορντεόν «ταξίδεψαν» τα μέλη του συλλόγου με μοναδικό όχημα τη μουσική, φέρνοντας τα Χριστούγεννα λίγο πιο νωρίς κοντά τους!
Η βραδιά τελείωσε με τους μουσικούς να δέχονται ξεχωριστά χειροποίητα δώρα και τις επευφημίες του κοινού!
Η Διεύθυνση του ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά το ΔΣ της Έ.Ε.Γ.Κ για τη φιλοξενία, εύχεται σε όλα τα μέλη της υγεία, ευτυχία και καλά Χριστούγεννα!



