Ωδείο Νεάπολις

Την Παρασκευή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο "Νότες Ελπίδας" από το ωδείο Νεάπολις σε συνδιοργάνωση με το σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου οι μαθητές  του ωδείου «Νεάπολις» συμμετείχαν στην εορταστική «ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ».

Την Πέμπτη (30/03) διεξήχθη στη Δημοτική βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός» μαθητική συναυλία κλασικής κιθάρας και μπουζουκιού από τους μαθητές του ωδείου “Νεάπολις”.

Οι καθηγητές του Ωδείου “Νεάπολις έδωσαν μία εξαιρετική συναυλία την Κυριακή (12/02) στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, με πολύ κόσμο να παρακολουθεί την όμορφη εκδήλωση.

 

Την Κυριακή (12/02) στις 19:00 οι καθηγητές του Ωδείου “Νεάπολις” θα δώσουν συναυλία στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης.

Με κιθάρες, φλάουτα, βιολιά και τσέλα, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους μικροί και μεγάλοι σολίστες του Ωδείου "Νεάπολις", στην κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου.

«Κατάληψη» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας έκαναν μικροί μαθητές οι οποίοι κοιμήθηκαν στρωματσάδα αφού πρώτα έπαιξαν εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Την Τετάρτη 8 Μαΐου το ωδείο "Νεάπολις" τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και ερυθράς ημισελήνου με μια μεγαλειώδη -όπως αποδείχθηκε- συναυλία.  Ο διακεκριμένος μουσικός Πάρης Τσίρτσης πρόσφερε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας. 

Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία του Ωδείου «Νεάπολις» είναι στις 8 Μαΐου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας με τη βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής από τον Πάρη Τσίρτση και ελεύθερη είσοδο.  

 
 

Στις 18 Ιουνίου και ώρα 21:15  στην παραλία της Καβάλας το Ωδείο «Νεάπολις» βραβεύει για άλλη μια φορά υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας τους μαθητές, που διέπρεψαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς  σε μια συναυλία με άρωμα Ανατολής! Η συναυλία έχει τίτλο «Από τη Μικρασία στο Αιγαίο» και είναι ενταγμένη στα πλαίσια των Ελευθερίων της Καβάλας. 

Το ωδείο «Νεάπολις» Καβάλας , σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, έχει την τιμή και τη χαρά να παρουσιάσει στο κοινό της Καβάλας μια συναυλία υψηλού επιπέδου, στην οποία το τρίο Μονάχου-Γερμανίας έχει επιμεληθεί μια βραδιά κλασικής μουσικής με επιλεγμένα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.