εκδήλωση

Στον ετήσιο χορό – κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας προσκαλεί τα μέλη και όλους τους ενδιαφερόμενους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και τη βράβευση χορηγών και ατόμων που προσφέρουν χρόνια τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς

Πολιτική εκδήλωση αλλά και κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Καβάλας.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, μετά από δύο χρόνια αποχής, η 6η Γιορτή Παιδείας στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

Δείτε μαγνητοσκοπημένη την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Αυγέρη, “Ντουρντουβάκια-Έλληνες σε Βουλγαρικά τάγματα εργασίας” (1941-1944).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκέμβρη η εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής»

Με τη συναυλία της Μουσικής Σχολής «Αρμονία» της Ν. Περάμου, συνεχίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022 οι εκδηλώσεις στον Δήμο Παγγαίου.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2022.

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022.

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγών Νέστου στην πλατεία Παπανδρέου.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας Καβάλα τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Ποντιακός Σύλλογος Ζυγού Καβάλας "Ο Υψηλάντης" το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ, στην παρουσίαση του βιβλίου «Κάμπος»

Σήμερα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιούνται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου – Ποτού

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 Πολιτιστικός Σύλλογος 'Το Κάστρο' σε συνεργασία με  τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Λουκά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Χειμερινό Γλέντι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων Καβαλας.

Εθελοντικές δράσεις από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες μέχρι και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Η ανταπόκριση των πολιτών της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής για την εκδήλωση που διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας και ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας

Εκδήλωση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών πραγματοποιήθηκε αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων

Με το σύνθημα "Λέμε ΝΑΙ στη ζωή! – Λέμε ΟΧΙ σε κάθε μορφή βίας!", να κυριαρχεί, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2022

Το 5ο Γυμνάσιο, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών και ο Δήμος Καβάλας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Παρά τη ματαίωσή της λόγω καιρικών συνθηκών στις 4 Νοεμβρίου, η γιορτή του Τσίπουρου πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Σελίδες