γράφει ο

Κώστας Παπακοσμάς

 

Καλή και δημιουργική θητεία στον Δήμαρχο Θεόδωρο Μουριάδη και το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας που ορκίστηκε χθες και αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου 2024 την διοίκηση του Δήμου μας. 

 

Σαράντα χρόνια πίσω μια άλλη ορκωμοσία του τότε Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τους προέδρους και τα κοινοτικά συμβούλια όλων των κοινοτήτων και Δήμων του Νομού Καβάλας.

 

Η ορκωμοσία στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου παρουσία του τότε Μητροπολίτη Μακαριστού Προκοπίου αλλά και του τότε Νομάρχη Κώστα Μαμέλη. 

 

Ο αείμνηστος Λευτέρης Αθανασιάδης Δήμαρχος της πρωτεύουσας του Νομού στον όρκο, δίπλα του Βαγγέλης Μαρμίδης από την Ελευθερούπολη και δεκάδες συμπολίτες μας, πολλοί από τους οποίους δεν είναι στην ζωή. 

 

Μερικές ημέρες μετά στο γραφείο του Δήμου Καβάλας ο Λευτέρης Αθανασιάδης αναλαμβάνει την διοίκηση του Δήμου και παραλαμβάνει από τον Δημήτριο Λολίδη. 

 

Δεκαέξι χρόνια μετά παραδίδει στον Στάθη Εριφυλλίδη, η ορκωμοσία στην “Μεγάλη Λέσχη”, τότε λειτουργούσε ως Δημοτική Βιβλιοθήκη. 

 

Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη και του Δημοτικού Συμβουλίου που περιλαμβάνει εκπροσώπους και από τις κοινότητες μέχρι τότε Ν. Καρβάλης και Χαλκερού.