Οι έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα βρίσκονται στην Καβάλα την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 για δια ζώσης συναντήσεις με όσους ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο σε ένα από τα προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα της επιλογής τους.

 

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Ξενοδοχείο Γαλαξίας

(Galaxy Airotel)

13:00 - 19:00

 

Οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για τα 100+ προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, για τα κριτήρια εισδοχής κάθε προγράμματος καθώς και για τον τρόπο που μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας.

 

Όλα τα ραντεβού είναι εξατομικευμένα και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διευθέτηση της συνάντησης μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

 

 

Πληροφορίες και αίτηση για ραντεβού

Τηλ: 6979694680

Email: [email protected]

 

 

 

Λίγα λόγια για το Πανεπιστήμιο

 

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αποτελεί το μεγαλύτερο Πανεπιστημιακό ίδρυμα ιδιωτικού φορέα αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, με 15 χιλιάδες και πλέον φοιτητές.

 

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί την συνειδητή επιλογή χιλιάδων Ελλαδιτών φοιτητών καθώς και εκατοντάδων φοιτητών από όλο τον κόσμο.

 

Σημαντικό να αναφερθεί είναι επίσης ότι τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο είναι πλήρως αναγνωρισμένα στην Ελλάδα μέσω του οργανισμού αναγνώρισης πτυχίων του εξωτερικού (ΔΟΑΤΑΠ).

 

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους που έχει πετύχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ύπαρξη Διατμηματικών Μεταπτυχιακών σε συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστήμια, όπως για παράδειγμα, το μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής και της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Διαμεσολάβησης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.