Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Όλα τα ραντεβού είναι εξατομικευμένα και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διευθέτηση της συνάντησης μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

Οι έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα βρίσκονται στην Καβάλα την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 για δια ζώσης συναντήσεις...

Τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου, έχουν οι απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας, που αναζητούν σπουδές υψηλού επιπέδου και κύρους, σε συνδυασμό με ένα προσιτό κόστος σπουδών, όπως περιγράφει στον KavalaNews 102.8, ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης.

Για την εναλλακτική δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο χωρίς να δώσουν εξετάσεις εισαγωγής και χωρίς να χρειαστεί να τελειοποιήσουν μια ξένη γλώσσα μιλά στη συνέντευξή του ο Δρ. Γρηγόρης Μ. Μιχαηλίδης, λέκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC). 

 

Πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού επιπέδου, με αναγνωρισμένο πτυχίο αλλά και μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, έχουν οι φοιτητές από την Ελλάδα που επιλέγουν να σπουδάσουν στο με