Τα ΚΑΠΗ και τον Σκακιστικό όμιλο Καβάλας επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Συνεχίσθηκε και σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα επαφών της υποψήφιας δημάρχου Αναστασίας Ιωσηφίδου, με επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Αγίου Αθανασίου, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, ενώ αμέσως μετά περιόδευσε την αγορά του Σούγελου. Το κλίμα γρήγορα φορτίσθηκε συγκινησιακά καθώς την κα Ιωσηφίδου σταματούσαν, παλαιοί συμμαθητές της και γείτονες και μαζί θυμήθηκαν τα παιδικά τους  χρόνια στην γειτονιά.

 

Το απόγευμα συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις του σκακιστικού ομίλου με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου είχε την ευκαιρία να τους αναπτύξει το πρόγραμμα της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για την συνεργασία Δήμου και Σκακιστικού Ομίλου με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος το οποίο έχει κάνει γνωστή την Καβάλα στην παγκόσμια σκακιστική κοινότητα  και ιδιαίτερα την πρόταση της παράταξης για την δημιουργία και λειτουργία διεθνούς σκακιστικού κάμπ στην Καβάλα.