Επιτυχία, ως προς το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε, είχε η δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας με το καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών για ενήλικες.

 

Μπορεί να μην ήταν τεράστια η προσέλευση του κόσμου αλλά τα στολίδια που φτιάχτηκαν, με απλά υλικά, θα τα ζήλευαν και τα εξειδικευμένα καταστήματα.

 

Η Βιβλιοθήκη αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση:

 

Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους, έτσι κι εμείς διοργανώσαμε την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου , στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών» για ενήλικες.

 

Μοιραστήκαμε τις ιδέες μας και κατασκευάσαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα από περιοδικά, στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, σκουφάκια , δεντράκια από φελλό και πολλά άλλα.

 

Ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Φιλόσογλου, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Επικοινωνίας - στον οποίο ανήκει και η εποπτεία της Βιβλιοθήκης - για την παρουσία του, επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις κυρίες που συμμετείχαν στην παραπάνω δράση κι εμείς με τη σειρά μας υποσχόμαστε να επαναλάβουμε και άλλα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο μέλλον έπειτα από τη δική σας απαίτηση.