Χριστούγεννα

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους διαφόρους εορταστικούς στολισμούς με επίκεντρο φυσικά κάποιο δέντρο. 

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, στο Λιμανάκι του Λιμένα Θάσου, έγινε η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού του Δήμου Θάσου. 

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο καράβι του Δήμου Θάσου, στο κτήριο του Καλογερικού στον Λιμένα.

Αρκετά ακριβότερο θα είναι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος, με τους Έλληνες καταναλωτές να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να μπορέσουν να γεμίσουν το τραπέζι. 

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καβάλας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η έναρξη των γιορταστικών εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικών της εκδηλώσεων ανακοίνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιήσει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας σε σύμπραξη με το Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας.

Το πρωί της Παρασκευής (10/11), συνεργείο του Δήμου Καβάλας, άρχισε να τοποθετεί τον εορταστικό οδοφωτισμό στην οδό Ερυθρού Σταυρού.

Παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Παλαιοχωρίου και της Ελευθερούπολης στους δρόμους το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022.

Το κέφι, η ζωντάνια και τα παραδοσιακά εδέσματα περίσσεψαν στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου η τοπική κοινότητα Φιλίππων και ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος!

Τα "Χριστούγεννα στην Καβάλα" συνεχίζονται και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, με τον Ποντιακό - Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυονερίου "Ο Ακρίτας" να αποχαιρετά τον παλιό χρόνο.

Αυτές τις μέρες στο γραφικό Σουφλί, η πρώτη ελληνική πόλη που ανακηρύχθηκε «Best Tourism Village» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Ανακοίνωση έβγαλε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου το club OSCAR που άνοιξε στην Καβάλα την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στην κοινότητα της Λυδίας «ταξίδεψαν»οι χριστουγεννάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, η δράση του ΟΕΒΕ Καβάλας «Χριστούγεννα για όλους με δώρα αγάπης».

«Ο χώρος είναι ιδανικός και τα επόμενα χρόνια μπορεί να μετατραπεί σε ενα καταπληκτικό χώρο αντάξιο της Ονειρούπολης και του Μύλου των Ξωτικών!"

Σε 488 ανήλθαν οι παραβάσεις για μέθη που βεβαιώθηκαν από την Τροχαία σε 44.754 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα το διάστημα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από πηλό κατασκεύασαν τα παιδιά που βρέθηκαν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας!

Η ακρίβεια σε αγαθά και υπηρεσίες δεν φαίνεται να φρέναρε τους πολίτες να γεμίσουν τραπέζια και να κάνουν κρατήσεις σε νυχτερινά κέντρα.

Η ιδανική τοποθεσία για τους απανταχού λάτρεις των γιορτών είναι πραγματική και δεν είναι το χωριό του Άι Βασίλη.

Το τζόκερ ανέδειξε δύο τυχερούς που πήραν βαθιά οικονομική ανάσα στην κλήρωση που έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα δύο δελτία συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία της Δράμας και της Πάτρας…

Σελίδες