Υδροδότηση «μέρα παρά μέρα» ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΘ για δύο περιοχές της Θάσου.

 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Ενημέρωση προς τους καταναλωτές στις περιοχές «Άγιος Γεώργιος» και «Λαγκάδα» στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας Καλλιράχης.

 

Σας γνωρίζουμε ότι εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης νερού και με στόχο την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων στις περιοχές Άγιος Γεώργιος και Λαγκάδα στη Σκάλα Καλλιράχη, παρέχουμε νερό σε αυτές τις περιοχές μέρα παρά μέρα.

 

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 20/7 νερό θα πάρει η περιοχή του Αγίου Γεωργίου και αύριο Παρασκευή 21/7 θα πάρει η περιοχή της Λαγκάδας. Προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών μ αυτόν τον τρόπο είναι να υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης του νερού.

 

Περαιτέρω, σας γνωρίζουμε ότι η έλλειψη νερού που σημειώθηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας Καλλιράχης οφείλεται στη διακοπή ρεύματος που υπήρξε για αρκετές ώρες στη Σκάλα Ραχωνίου, όπου βρίσκεται η γεώτρηση νερού που τροφοδοτεί τη μικρή δεξαμενή στη είσοδο του οικισμού.

 

Ζητάμε την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής και παρακαλούμε για την κατά το δυνατό εξοικονόμηση του νερού περιορίζοντας τη χρήση του στα αναγκαία.