Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα πρώτα στολίδια έχουν ήδη και πάρει τη θέση τους η Μελίνα Ασλανίδου, αφηγείται ένα μικρό παραμύθι… αυτό για τον κήπο με τα τεράστια πλατάνια, κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, που μεταμορφώθηκε σε λαμπερό χωριό του Αη Βασίλη.

 

Η Μελίνα, όμως αποκαλύπτει και τους πολύ πολύ αυστηρούς κανόνες που έχει βάλει ο Αη Βασίλης στο χωριό και μάλιστα επειδή της αρέσουν αυτοί οι κανόνες εξηγεί τι πρόκειται να κάνει η ίδια στο χωριό.

 

 

Σε μόλις επτά ημέρες η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες της.

 

Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια προσφέρουν δεκάδες δωρεάν ψυχαγωγικές κι εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δώρα και εκπλήξεις και όχι μόνο…. Καθημερινά παρασκευάζονται πεντανόστιμα εορταστικά εδέσματα και ροφήματα γεμίζοντας γεύσεις κι αρώματα την Ονειρούπολη. Την ίδια ώρα οι μελωδίες από τις συναυλίες και τα χορευτικά συγκροτήματα δεν αφήνουν στιγμή να περάσει δίχως τραγούδι και χορό.

 

Η Ονειρούπολη είναι η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας μας και παραμένει το μέρος όπου όλα αλλάζουν αν το θελήσουμε…

 

Κάντε κι εσείς το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων… το δικό σας μαγικό ταξίδι. Ξεκλειδώστε το όνειρο και κάντε το δικό σας μαγικό ταξίδι...

 

Επισκεφτείτε το site της Ονειρούπολης στο  www.oneiroupoli.gr και δείτε ποιοι επώνυμοι μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα, δίνουν τις ευχές τους  και υπόσχονται ότι φέτος, κάπου εκεί , ανάμεσα στα λαμπιόνια θα είναι κι αυτοί μαζί μας . Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook  για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν….. 

 

Εξάλλου, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η Ονειρούπολη έχει... Θέμη Γεωργαντά