Με ανακοίνωση του το Μουσικό σχολείο Καβάλας δείχνει την ευγνωμοσύνη του, για όσους στήριξαν το φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μουσικού σχολείου αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, καθώς και στους εθελοντές του φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία» για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξή τους στη διεξαγωγή των φετινών εκδηλώσεων.

 

Το Σχολείο μας αισθάνεται ότι, με τη δική τους σημαντική υποστήριξη, πέτυχε στην προσπάθειά του για την υλοποίηση του φετινού φεστιβάλ, που έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες Μουσικών Σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους. 

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να τους έχουμε δίπλα μας ως αρωγούς και στις μελλοντικές δράσεις του Σχολείου μας.”