μουσικό σχολείο Καβάλας

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, ενημερώνει για τις εργασίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα και κατασκευάστηκε ράμπα για πρόσβαση ΑμεΑ στην είσοδο του σχολείου, ενώ παράλληλα βάφτηκαν οι αίθουσες για τη νέα σχολική χρονιά.

Τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις συγχαίρει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Στις 11:00 το πρωί υποδέχεται μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία του νομού Καβάλας, τους γονείς τους, καθώς και όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Από τις 8 έως τις 12 Μαΐου το Μουσικό σχολείο Καβάλας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + με τίτλο: «Theatre- a Common Language to Express Ourselves», υποδέχθηκε μαθητές και καθηγητές από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες: την Ιταλία, την Ισπανία, την Ρουμανία και την Κύπρο. 

Τις τρεις μαθήτριες που διακρίθηκαν στον 13ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, συγχαίρει το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Με ανακοίνωση του το Μουσικό σχολείο Καβάλας δείχνει την ευγνωμοσύνη του, για όσους στήριξαν το φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία».

Το Μουσικό σχολείο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει πως άρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς 2023-24 και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Μαΐου 2023.

Το Μουσικό σχολείο Καβάλας θα παρουσιάσει δύο διαφορετικές παραστάσεις στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”. Στην πρώτη στις 12 Μαΐου θα γίνει μία σύμπραξη με μαθητές του εξωτερικού, ενώ στη δεύτερη στις 13 Μαΐου θα γίνει μία μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ»

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς 2023-24 ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Μαΐου 2023.

Στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής εμφανίστηκε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας μαζί με άλλα σχολεία της ΑΜΘ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης.

Χοροεσπερίδα διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Καβάλας με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

Με ανακοίνωση του το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου ενημέρωσε πως την Παρασκευή (31/03) στην Α' Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου θα ψάλλει η βυζαντινή μαθητική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Από τις 16 έως και τις 19 Μαρτίου το Μουσικό σχολείο Καβάλας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις υψηλού κύρους και σημασίας.

Στον 9ο Πανελλήνιο διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους, με θέμα «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι» του Υπουργείου Παιδείας, συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας. Οι ταινίες των μαθητών είχαν διακρίσεις και βραβεύσεις.

Σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας - ποιοι μαθητές διακρίθηκαν

Ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων και CD μουσικής, δώρισε η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Οι μαθητές του Μουσικού σχολείου Καβάλας συνεχίζουν τα ταξίδια τους στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus «Let΄s sing together». Η 4η συνάντηση του προγράμματος έγινε στην πόλη Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει σε πρόγραμμα: Erasmus+, Βασική Δράση ΚΑ2 –Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης με τίτλο

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με τίτλο: «Χριστούγεννα στη Σμύρνη των ονείρων».

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου συμμετέχουν σε ένα νέο πρόγραμμα Erasmus που έχει σκοπό τα παιδιά να μάθουν την μουσική κουλτούρα άλλων χωρών.

Συνάντηση με μαθητές του Μουσικού σχολείου, είχε ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης, με τα παιδιά ενημερώνουν τον δήμαρχο για τα αιτήματα τους.

Σε όλη την Ελλάδα τις τελευταίες δύο μέρες μαθητές των Μουσικών σχολείων διεκδικούν καλύτερη εκπαίδευση στα Μουσικά σχολεία της χώρας.

Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία - αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με τίτλο: «1922-2022 Οι Μικρασιάτες Πρόσφυγες Μουσικοί».

Οι κατατακτήριες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10.00 π.μ. στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Το 2ο  βραβείο κατέκτησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, που συμμετείχαν στο 8ο πανελλήνιο φεστιβάλ κιθάρας Θράκης. Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές του Σχολείου

Σάρωσε τα βραβεία το Μουσικό Σχολείο Καβάλας στο 1ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Σινεμαθητές» που διοργάνωσε ο Πο

Σελίδες