Ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης σε συνάντηση που είχε με τον προϊστάμενο τμήματος Φυσικού Αερίου του Ομίλου J&P AVAX, Γιώργο Τασάκο ανέφερε πως κρίνεται επιβεβλημένη η έγκαιρη ενημέρωση για τις νέες εργασίες προκειμένου να αποφευχθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα.

 

Επίσης τόνισε πως η αποκατάσταση των ασφαλτικών τομών θα πρέπει να γίνεται άμεσα και με τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές.

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

Με τον Προϊστάμενο Τμήματος Φυσικού Αερίου του Όμιλου J&P AVAX, Γιώργο Τασάκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστο Γάκη, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους έγινε εκτενής αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των νέων εργασιών εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα. 

 

️Ο κ. Μουριάδης τόνισε με έμφαση ότι για τις νέες εργασίες στις κεντρικές οδούς της Καβάλας, κρίνεται επιβεβλημένη η έγκαιρη ενημέρωση τόσο του Δήμου Καβάλας, όσο και των πολιτών, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η αποκατάσταση των ασφαλτικών τομών θα πρέπει να γίνεται άμεσα και με τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές.”