Θεόδωρος Μουριάδης

Συνάντηση και συζήτηση για θέματα που αφορούν την Καβάλα, είχαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε τη στιχουργό και ποιήτρια, Σάννυ Μπαλτζή, διότι πρόσφερε δύο υποτροφίες για ένα πλήρες διδακτικό έτος στην Πολιτική Ακαδημία "Political Academy", σε νέους της Καβάλας.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/12), έγινε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. 

Η Ρέα Λογοθέτη, στα 17 της χρόνια, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στους αγώνες SUP-Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας που έγιναν στην Ταϊλάνδη! Ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, έδωσε συγχαρητήρια στην αθλήτρια για τη μεγάλη επιτυχία της.

“Ευχαριστώ τους συνδημότες μου, για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν εκ νέου δήμαρχο, και να μου δώσουν την ευκαιρία να διοικήσω τον Δήμο για την επόμενη πενταετία”. Να ολοκληρώσουμε τα έργα που προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και αρχίσαμε να εκτελούμε”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, είχε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, το βράδυ της Παρασκευής (06/10), στην πλατεία Ελευθερίας.

Εκτός του ψηφοδελτίου της παράταξης του Θόδωρου Μουριάδη τέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου η υποψήφια του Τοπικού Συμβουλίου Κρηνίδων, Σοφία Σαρρίδου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την Παρασκευή (15/09).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, το πρωί της Πέμπτης (31/08) υπέβαλε στο Υπουργείο Εσωτερικών τα ονόματα του συνδυασμού “Σύγχρονος Δήμος”, με το ψηφοδέλτιο να έχει 200 άτομα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/08), ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης ανακοίνωσε στο Ακόντισμα, άλλους 55 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Συγχαρητήρια δίνει ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Αλέξης Πολίτης και η βουλεύτρια Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας Μιχάλης Λυχούνας κατηγορεί τον Θόδωρο Μουριάδη ότι «κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλυβα».

Τους 100 υποψήφιους της παράταξής του για τις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, ο Θεόδωρος Μουριάδης.

Ο Θεόδωρος Μουριάδης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη (14/03) θα ανακοινώσει πως θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Στο δήμαρχο Καβάλας απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τον καυγά που ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο.

Άγριος καυγάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Πέμπτης 9 Μαρτίου μεταξύ του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του δημοτικού συμβούλου της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρη Σωτηριάδη.

Ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης σε συνάντηση που είχε με τον προϊστάμενο τμήματος Φυσικού Αερίου του Ομίλου J&P AVAX, Γιώργο Τασάκο ανέφερε πως κρίνεται επιβεβλημένη η έγκαιρη ενημέρωση για τις νέες εργασίες προκειμένου να αποφευχθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Συγχαρητήρια δίνει ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, στον αθλητή του ΟΚΑ Καβάλας, Ορέστη Σαγώνα.

Έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα «απρόβλεπτο πρόβλημα υγείας». Ο ίδιος είχε τιμηθεί από το Δήμο Καβάλας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συμπαράταξη Πολιτών, ζητώντας από τον Δήμαρχο Καβάλας να εναρμονιστεί με την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικές τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας των επιτροπών στους Δήμους.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου 2022 τη Φρεγάτα "Νικηφόρος Φωκάς", η οποία ναυλοχεί στο λιμάνι "Απόστολος Παύλος", στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Άγιο Νικόλαο. 

Με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Καβάλας.

Συνάντηση με μαθητές του Μουσικού σχολείου, είχε ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης, με τα παιδιά ενημερώνουν τον δήμαρχο για τα αιτήματα τους.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θεόδωρου Μουριάδη, για την απώλεια του Παναγιώτη Βελισσάρη

Σελίδες