Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η «Ονειρούπολη» σε λίγες ημέρες  ανοίγει τις πύλες της. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε….  Παρακολουθήστε την ζωντανά στο www.oneiroupoli.gr

 

Η 12η «Ονειρούπολη»  θα ανοίξει τις πύλες της, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη  7 Ιανουαρίου 2016.

 

Το μαγευτικό χωριό του Αη Βασίλη και φέτος θα αναπτυχθεί στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας και στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και θα συντροφεύσει τα όνειρα μικρών και μεγάλων.

 

Στην Ονειρούπολη τα πράγματα γίνονται παραμυθένια όλοι θα ζήσουμε το πραγματικό όνειρο, το χρώμα και τις μυρωδιές των Χριστουγέννων.

 

Για αυτές τις 36 ονειρεμένες ημέρες, το κέντρο της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το έχουμε ονειρευτεί όλοι μας.

 

Ο Αη Βασίλης θα‘ρθει και όλοι οι επισκέπτες του ονείρου, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη χώρα του παραμυθιού, στο χωριό του Αη Βασίλη.

 

Μέσα από εκατοντάδες δράσεις και συναυλίες, θα χαρούμε και φέτος τις γιορτές, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους επισκέπτες της «Πρωτεύουσας των Χριστουγέννων»,  την Δράμα.

 

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Γίνε και εσύ εθελοντής στην μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Συμπλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτηση εθελοντή στο site της «Ονειρούπολη» www.oneiroupoli.gr ή κατέβασέ την από το site μας και κατέθεσέ την στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

 

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2521048304 ή με e-mail στο [email protected]