Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, έκοψε το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2023 την πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και Κοινωνικής Πολιτικής, Λεωνίδας Παππάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου "Αλληλεγγύη", Ανέστης Δημητριάδης, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή και η γενική διευθύντρια των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, Αθηνά Παυλίδου.

 

Ο κ. Μουριάδης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, συνεχάρη τους υπεύθυνους του Νομικού Προσώπου για το άριστο έργο που επιτελούν και τόνισε με έμφαση ότι ο Δήμος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, όσο και για την ψυχαγωγία τους.

 

(δελτίο Τύπου Δήμου Καβάλας)

 

Με τον πατέρα της φωτογραφήθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου που έγινε προσφάτως μέλος του ΚΑΠΗ στον Βύρωνα

Η ίδια αναφέρει:

 

Διασκεδάσαμε μαζί με τα μέλη των δημοτικών ΚΑΠΗ Καβάλας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους στο εστιατόριο «ΓΥΑΛΟΣ».

 

Ευχήθηκα σε όλους να είναι γεροί και δυνατοί για να στηρίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, να χαίρονται δίπλα τους και να τα καμαρώνουν και φυσικά μια φωτογραφία με τον μπαμπάκα μου, που προσφάτως έγινε μέλος στο ΚΑΠΗ του Βύρωνα, αν και νεότατος ακόμη.