Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, μετά από δύο χρόνια αποχής, η Γιορτή Παιδείας στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

 

Όπως αναφέρει σχετικά και ο Δήμος Παγγαίου:

 

Μετά από δύο χρόνια αποχής τελέστηκε εχθές η 6η Γιορτή Παιδείας στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης».

 

Μία εκδήλωση που ξεκίνησε το 2017 με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου και του Δημάρχου Αναστασιάδης Φίλιππος, αποδεικνύοντας πως η εκπαίδευση αποτελούσε και αποτελεί μία από τις βασικές τους προτεραιότητες.

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αντάξια της σημαντικότητας της εκδήλωσης.

 

Η χθεσινή ημέρα ήταν μία τεράστια επιβράβευση για τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

 

Αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση και είναι απολύτως σίγουρο πως το αύριο θα είναι ακόμη καλύτερο.

 

Στην εν λόγω εκδήλωση βραβεύτηκαν πέντε Συνδημότες μας για την μέχρι τώρα πορεία τους στον επαγγελματικό τους βίο και όχι μόνο.

 

Πέντε άνθρωποι που μέσω του έργου τους τιμούν τον Δήμο με τον καλύτερο τρόπο και όπως δηλώνουν οι ίδιοι τους αισθάνονται περήφανοι και τυχεροίγια την καταγωγή τους.

 

Αναλυτικά τα ονόματα αυτών:

 

Γρηγοριάδης Θεόδωρος (Συγγραφέας)

Κουσλόγλου Μανώλης (Φυσικός)

Πεφτίτσης Δημοσθένης (Ακαδημαϊκός)

Ταγκόπουλος Ηλίας (Ακαδημαϊκός)

Κιλινκαρίδου Νικολέτα (Φοιτήτρια Κοινωνικών Επιστημών)

 

Εν συνεχεία, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι σχολικές μονάδες που διακρίθηκαν σε σχολικούς διαγωνισμούς, αποδεικνύοντας την προσπάθεια των εκπαιδευτικών για ένα καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης και για την μετάδοση όσο το δυνατόν περισσότερων γνώσεων και εμπειριών στους μαθητές.

 

Τέλος, βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες των πανελληνίων και οι μαθητές που συγκέντρωσαν τις τρείς υψηλότερες βαθμολογίες.

 

Αυτά τα παιδιά ανταμείφθηκαν για τους κόπους που κατέβαλαν κατά το προηγούμενο έτος, κερδίζοντας ένα εισιτήριο στο ταξίδι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Σε όλους αυτούς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχές για ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες.

 

Επιπλέον, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι γονείς, οι λοιποί συγγενείς και φίλοι που στάθηκαν δίπλα τους σε κάθε τους βήμα και το απέδειξαν περίτρανα με την χθεσινή τους παρουσία.

 

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Δήμου Παγγαίου και της Κοινωφελούς Επιχειρήσεις του Δήμου.

 

Επιπλέον για ακόμη μία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Παγγαίου συμμετείχε έμπρακτα στην οργάνωση και πραγματοποίηση μίας ακόμη εκδήλωσης.

 

(δελτίο Τύπου Δήμου Παγγαίου)