Η αντιπεριφέρεια Καβάλας ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας ενόπλων δυνάμεων.

 

Ανακοίνωση:

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2022.

 

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2022, λαμβάνοντας μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο και της αρ. ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/68315/502/01.07.2022 (ΦΕΚ 3424 Β ́) Κ.Υ.Α. όπως ισχύει.

 

08:00 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

10:15 Απόδοση τιμών με μέριμνα της ΧΧΤΘΜ.

 

10:30 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Αντισμήναρχος Νικόλαος Παναγιωτίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών

Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

11:00 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ και ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο Ηρώο της πόλης από τους Βουλευτές,

τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον Δήμαρχο Καβάλας, τον Στρατηγό Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τον Αντιπρόεδρο του ΔΙΠΑΕ, τον Δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Νήσων Βορείου Αιγαίου, τον Πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τους Προέδρους των Αντιστασιακών Οργανώσεων.

 

ΤΉΡΗΣΗ ΕΝΌΣ ΛΕΠΤΟΎ ΣΙΓΉΣ ΣΤΗ ΜΝΉΜΗ ΤΩΝ ΕΝΔΌΞΩΣ ΠΕΣΌΝΤΩΝ. ΑΝΆΚΡΟΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΎ ΎΜΝΟΥ. ΠΈΡΑΣ ΤΕΛΕΤΉΣ.

 

 

16:40 ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Σε ό,τι αφορά τις Ιεροτελεστίες, παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

 

Τελετάρχες ορίζουμε τις κ. Φιλιππία Κοχλιαρίδου, Σουλτάνα Φαρίνα, υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και έναν υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Καβάλας. Διαγγελέας στην εκφώνηση ο κ. Αλέξανδρος Αρμάγος υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.