Αλέξης Πολίτης

Τη Δευτέρα (06/02) έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Καβάλας. 

Στη γενική συνέλευση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Τη βοήθειά του χρειάστηκε να προσφέρει το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023, ο αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης, ασκώντας το επάγγελμά του, ως γιατρός.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης βράβευσε τον Καβαλιώτη σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή μετά τη σπουδαία διάκριση του σκηνοθέτη στο διεθνές φεστιβάλ ταινιών Athens Marathon. 

Στα έργα που έχουν καταστήσει την Καβάλα αναπτυξιακό πρότυπο, αλλά και για το οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό παρόν και μέλλον της, αναφέρεται σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής» ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη πολίτη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Το πρωί της Παρασκευής (30/12) η Λέσχη Ποντίων Καβάλας, έψαλε τα κάλαντα στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων.

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Αλέξη Πολίτη με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Βρουλή και τον αντιπεριφερειάρχη  Τουρισμού Βορειοανατολικού Αιγαίου κ. Νύχτα

Μία πολύ σημαντική δωρεά έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Χρυσούπολης, προσφέροντας πολλά τρόφιμα και 3 τόνους ξύλα.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας έψαλε σήμερα (22/12) το μεσημέρι τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, με την παρουσία και συμμετοχή διευθυντών υπηρεσιών και υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ένα πρότυπο κυρίως για τα νέα παιδιά αποτελεί ο Καβαλιώτης αθλητής της Εθνικής Ομάδας του τένις με αμαξίδιο και του Συλλόγου ΑμεΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ»

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης με ανάρτησή του τονίζει πως στηρίζει τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και πως μαζί θα πορευτούν στις εκλογές του 2023.

Θλίψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας σκόρπισε το πρωί της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου η είδηση του θανάτου του 56χρονου υπαλλήλου της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Σάββα Αντωνιάδη.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του πρωτοπρεσβύτερου ιερέως Βασιλείου Κατσικαλάκη, εφημέριου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

Συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή θα έχει στην Αθήνα ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης. 

Η τελετή καθιέρωσης της ιερής εικόνας του Αγίου Αποστόλου Παύλου πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/12/2022) το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο.

Τα ρέματα και τις τάφρους σε Χαϊδευτό και Νέα Καρυά του Δήμου Νέστου καθαρίζει το τελευταίο διάστημα η τεχνική υπηρεσία της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Καβάλας για την πρόληψη και ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από τις πλημμύρες και τις χιονοπτώσεις.

Την Τρίτη (8/11) ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με την παρουσία του Πύρρου Δήμα για το Πανελλήνιο άρσης βαρών.

Μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Νικήσιανης, για την διάκρισή τους σε διεθνή διαγωνισμό, βράβευσε την περασμένη Δευτέρα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Όχι άλλο αίμα, όχι άλλος τρόμος μέσα στο σπίτι το μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη με αφορμή τη νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύντροφό της στη Λεκάνη Καβάλας

Τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Οικονομική Επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.

Η 27η Σεπτεμβρίου, που έχει καθιερωθεί από το 1970 ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, βρίσκει φέτος τόσο την πατρίδα μας γενικότερα, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ειδικότερα, σε μία άκρως ικανοποιητική τουριστική σεζόν, παρά τα κρίσιμα και διεθνούς επίδρασης εμπόδια της πανδημίας, καθώς και του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης απέστειλε σήμερα 21/9/2022 επιστολή και στο υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών. 

Την ελεύθερη διέλευση των μόνιμων κατοίκων του Δήμου Καβάλας από τα διόδια των Άσπρων Χωμάτων ζητά από την Εγνατία Οδό ΑΕ ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Τρεις σημαντικούς αθλητές της αντισφαίρισης (τένις) βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης με αφορμή της διακρίσεις τους σε ευρωπαϊκά τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σελίδες