Αλέξης Πολίτης

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» ετοιμάζεται να δείξει τα… δόντια της στο νομό Καβάλας. 

 

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, είχε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της Επιχείρησης, Κυριακή Γανίτου.

Συνεργείο, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καβάλας μετέβη, το πρωί του Σαββάτου (15/1) στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης στην περιοχή του Ακοντίσματος και απομ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ενίσχυσε την υφιστάμενη κάθετη σήμανση του επαρχιακού οδικού δικτύου Καβάλας - Παληού, στην περιοχή Τ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζονται οι εξής Αντιπεριφερειάρχες: 

 

Αυτοψία στη δυτική όχθη του ποταμού Νέστου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, επικεφαλής κλιμακίου στο ο

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, είχε ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μ

Με επείγουσα επιστολή προς την Εγνατία Οδός ΑΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης ζητά ενημέρωση, μεταξύ άλλων, για την πορεία των μελετών σχετικά με τη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, συγχαίρει τον γιατρό και γραμματέα του συλλόγου Αλέξη Πολίτη  για την ανάληψη καθηκόντων του  αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και του εύχεται δημιουργική θητεία.

Το πρωί του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας στον προαύλιο χώρο του κτιρίου από τον νέο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη. 

Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, με νέο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας τον Αλέξη Πολίτη. Ο κ. Πολίτης ενημερώθηκε από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη

«Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά εκτιμώ ότι με όραμα, προσήλωση και δουλειά οι στόχοι θα επιτευχθούν» δηλώνει στον KavalaNews 102,8 ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης. 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, τα μέλη της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζονται ως εξής:

 

Την αισιοδοξία του για την αποκλιμάκωση των κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και την αποσυμπίεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο πνευμονολόγος και Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αλέξης Πολίτης. 

«Σε ένα πόλεμο κανείς δεν περισσεύει. Αν κληθούμε να συνδράμουμε στις δημόσιες δομές υγείας θα το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά αυτό που πρέπει και έπρεπε να γίνει είναι να στελεχωθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας» σχολίασε στον KavalaNews 102.8 ο γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και πνευμονολόγος, Αλέξης Πολίτης, μιλώντας για το ενδεχόμενο επιστράτευσης ιδιωτών στο ΕΣΥ. 

Τον εντεταλμένο σύμβουλο ευρωπαϊκών προγραμμάτων και γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αλέξη Πολίτη «δείχνει» ως επόμενο αντιπεριφε

Η Πολιτεία πρέπει να εστιάσει στα άτομα ηλικίας άνω των 60 καθώς ένα 30% παραμένει ανεμβολίαστο δηλώνει στον στον KavalaNews 102.8 ο πνευμονολόγος και γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αλέξης Πολίτης. 

"Μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός". Αυτό επισήμανε για μία ακόμα φορά ο γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, στον KavalaNews 102.8. Αναφέρθηκε σε ποια άτομα θα επηρεάσει 4ο κύμα της πανδημίας αν αυτό έρθει, αλλά και την μετάλλαξη Δέλτα που αναμένεται να κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τους ειδικούς. 

Για τα οφέλη και την ασφάλεια του εμβολίου, το τέταρτο κύμα της πανδημίας και τα μεταλλαγμένα στελέχη του κορωνοϊού, μίλησε στον KavalaNews 102.8 o πνευμονολόγος κ

Την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, και ώρα 12:00 μ.μ., η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως εταίρος στο διακρατικό έργο +RESILIENT

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΑΜΘ), στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο έργο CircPro (Smart Circular Procurement) του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διαπεριφερειακής Συνε

Μάσκα, όχι υφασμάτινη, σε κλειστούς χώρους και ατομική ευθύνη προτάσσει ο Αλέξης Πολίτης για να βγούμε από το τούνελ της πανδημίας του κορωνοϊού. 

 

Την Πέμπτη 28/1/2021 διεξήχθη διαδικτυακά η Εναρκτήρια Συνάντηση της 19ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων, στην οποία συμμετείχε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κύριος Αλέξης Πολίτης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

 

Οι εικόνες συνωστισμού έξω από εκκλησίες σε περιοχές της χώρας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα παρά το lockdown τα κρούσματα είναι αυξημένα, προκαλούν ανησυχία για την πορεία τη πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μετά την εορταστική περίοδο. 

 

Την Πέμπτη 10/12/2020 διεξήχθη διαδικτυακά η 7η συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας – Βουλγαρίας «Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-2020».

Χρήσιμες συμβουλές - απαντήσεις σε πολλά σας ερωτήματα, δίνει η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία με νέες επικαιροποιημένες οδηγίες. 

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο έργο CircPro (Smart Circular Procurement) του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διαπεριφερειακής Συνεργασίας INTERREG EUROPE 2014-2020, διοργάνωσε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 διαδικτυακά την 5η εταιρική συνάντηση του έργου CIRCPRO.  Η συνάντηση διεξήχθη με online τηλεδιάσκεψη μέσω του εργαλείου zoom.

 

Σελίδες