Αλέξης Πολίτης

Σε θετικό κλίμα έγινε η παράδοση – παραλαβή της ΠΕ Καβάλας από τον απερχόμενο Αλέξη Πολίτη στον νέο Χωρικό αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση - παραλαβή της διοίκησης της ΠΕ Καβάλας.

Μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, θα γίνει τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, της Καβάλας, την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου.

Τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη ευχαριστεί ο σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου Καβάλας.

Έναν νέο ηλεκτροκαρδιογράφο απέκτησε το περιφερειακό ιατρείο των Αμισιανών, την Πέμπτη (28/09).

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ζητά επιπλέον εναέρια μέσα για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στο Δήμο Νέστου.

Μια όμορφη δράση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (04/08), με την τοποθέτηση δύο ενημερωτικών καμβάδων στην πρόσοψη του κτιρίου της Νομαρχίας επί της Ερυθρού Σταυρού.

Αρκετά ήταν τα λιποθυμικά επεισόδια στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Καβάλα, το βράδυ της Τετάρτης (02/08).

Καθαρό και χωρίς ενδείξεις ρύπανσης είναι το νερό στο κανάλι του Ερατεινού σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη.

Συγχαρητήρια δίνει ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Αλέξης Πολίτης και η βουλεύτρια Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη.

Πραγματοποιήθηκε η άσκηση Πολιτικής Προστασίας επί Χάρτου (Α.Ε.Χ.), με την κωδική ονομασία «ΠΥΡΦΟΡΟΣ 2023»

Την πεποίθησή του ότι η Εγνατία Οδός Α.Ε. θα ικανοποιήσει το αίτημά του για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από τα πλευρικά διόδια του Αγ. Ανδρέα σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας Αλέξης Πολίτης

Να είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων από τα πλευρικά διόδια του Αγίου Ανδρέα τις ώρες και τις ημέρες αιχμής ζητά από την Εγνατία οδό ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Λόγω του καύσωνα η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ανακοίνωσε πως θα διαθέτει καθημερινά από τις 07:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα την αίθουσα Νικόλαος Μάρτης για τις ευπαθείς ομάδες.

Για τις ασφαλτοστρώσεις σε ένα μεγάλο τμήμα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Εκδόθηκε η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας σχετικά με την καταλληλότητα υδάτων κολύμβησης θερινής περιόδου 2023 της ΠΕ Καβάλας.

Με τον γενικό πρόξενο της Βουλγαρίας, Άντον Μάρκοφ, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του γιατρού και δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη, έστειλε και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης.

Το δικό του μήνυμα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στέλνει προς τους μαθητές ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το έργο της εκβάθυνσης του αλιευτικού καταφυγίου του δημοτικού διαμερίσματος Ορφανού του Δήμου Παγγαίου.

Τα Κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου τα μέλη της Πανηπειρωτικής Ένωσης Καβάλας στον αντιπεριφειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη.

Την Τετάρτη (05/04) μαθητές και μαθήτριες του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας βραβεύτηκαν από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, για τις σημαντικές διακρίσεις τους στους 9ους Αγώνες Τέχνης που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Τη Δευτέρα (06/02) έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Καβάλας. 

Στη γενική συνέλευση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Τη βοήθειά του χρειάστηκε να προσφέρει το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023, ο αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης, ασκώντας το επάγγελμά του, ως γιατρός.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης βράβευσε τον Καβαλιώτη σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή μετά τη σπουδαία διάκριση του σκηνοθέτη στο διεθνές φεστιβάλ ταινιών Athens Marathon. 

Στα έργα που έχουν καταστήσει την Καβάλα αναπτυξιακό πρότυπο, αλλά και για το οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό παρόν και μέλλον της, αναφέρεται σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής» ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας

Σελίδες