Μία συγκλονιστική εξομολόγηση αποφάσισε να κάνει η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου, μέσω του Instagram για τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

 

Πρόσφατα έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου γίνεται η θεραπεία της. Μάλιστα ενημέρωσε ότι έκανε τη 10η φωτοθεραπείας.

 

Παράλληλα η Ρεγγίνα Μακέδου αναφέρθηκε στην τεράστια απώλεια κιλών που είχε λόγω του προβλήματος υγείας.

 

Συγκεκριμένα έχασε 17 κιλά μέσα σε 50 ημέρες, ενώ εξήγησε ότι ότι βγαίνει φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είναι και καλά…

 

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας:

 

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.

 

"Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.

 

Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ», εξομολογήθηκε μέσω μερικών instastories η Ρεγγίνα Μακέδου.