μεταμόσχευση

«Αναληθές», χαρακτηρίζει δημοσίευμα περί δήθεν εμπορίας οργάνων στην ελληνική επικράτεια, ο Ελληνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), τονίζοντας με έμφαση ότι στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει ποτέ ούτε μπορεί να υπάρξει μεταμόσχευση οργάνου προερχόμενου από εμπόριο οργάνων.

Η προσπάθεια ανάπτυξης μεθόδων εναλλακτικών στη δωρεά οργάνων από ανθρώπους για μεταμοσχεύσεις έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια αφού η ζήτηση είναι πολλαπλάσια από την προσφορά και η αποκαλούμενη ξενομεταμόσχευση είναι ένας τομέας που δραστηριοποιείται έντονα η επιστημονική κοινότητα. Πρόκειται για την χρήση οργάνων ζώων για μεταμόσχευση σε ανθρώπους.

Σε 40χρονη μητέρα θα χτυπάει πλέον η καρδιά της 21χρονης Εμμανουέλας, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά την παράσυρσή της την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση αποφάσισε να κάνει η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου, μέσω του Instagram για τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ρεγγίνα Μακέδου.

«Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα», λέει η Ρεγγίνα Μακέδου