λευχαιμία

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση αποφάσισε να κάνει η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου, μέσω του Instagram για τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

«Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος», έγραψε στο Instagram.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τη Ρεγγίνα Μακέδου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας για τα γενέθλια της. Τις 120 αιτήσεις έφτασαν οι αιτήσεις Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!

Λίγες ώρες πριν από τα γενέθλια της βγήκε από το νοσοκομείο και η Καβάλα της έκανε ένα πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ρεγγίνα Μακέδου. Έδωσε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και τα κατάφερε ξανά.

Νέο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει μέσα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» που νοσηλεύεται η Ρεγγίνα Μακέδου.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ρεγγίνα Μακέδου.

«Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο... Να πιστεύετε», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό ότι πάσχει από λευχαιμία και υπήρξε υποτροπή, αποκάλυψε ότι πρόκειται να

«Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα», λέει η Ρεγγίνα Μακέδου

Ένα χρόνο πριν, ήταν στο νοσοκομείο. Της ανακοινώθηκε ότι πάσχει από λευχαιμία.

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών θα είναι η Ρεγγίνα Μακέδου, η Καβαλιώτισσα που ενέπνευσε πολύ κόσμο τους προηγούμενους μήνες με τη θαρραλέα στάση της απέναντι στη λευχαιμία, την οποία αντιμετώπισε… χορεύον

Συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην τηλεοπτική της εκπομπή στο Star έδωσε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου από την Καβάλα. 

 

"Σηκωθείτε και παλέψτε με το θηρίο που έχετε". Αυτό είπε η Ρεγγίνα Μακέδου όταν πριν από πέντε μήνες όταν διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία μετατρέποντας την δύσκολη καθημερινότητα  σε δύναμη και κέφι για τη ζωή.

 

Παλεύει τρία χρόνια με τον διαβήτη που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της.