«Βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς. Γίνετε δότες μυελού των οστών», γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία την Δευτέρα μπαίνει για την δεύτερη θεραπεία και νιώθει έτοιμη και δυνατή για να δώσει ακόμα μία μάχη κατά της λευχαιμίας. 

 

«Είμαι εδώ για να χαμογελάω και να θέλω να ζω, όπως και εσύ. Και αφού εγώ μπορώ σίγουρα μπορείς και εσύ», λέει χαρακτηριστικά.

 

Επίσης στην ανάρτηση της αναφέρεται και στον αγαπημένο της σκύλο, την Γλόρυ, που αναγκαστικά την έχει αποχωριστεί.

 

Όσα γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου:

 

αποχωρισμός μου από την Γκλορυ εξαιτίας των θεραπειών αλλά και της μεταμόσχευσης που ακολουθεί… είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω να αντιμετωπίσω ψυχολογικά.

 

Μόνο όσοι έχετε κατοικίδιο και το έχετε σαν οικογένεια θα με καταλάβετε. Το δέσιμο μου μαζί της μοιάζει τρελό ακόμα και σε εμένα. Ξέρει ποτέ έχω ζάχαρα ψηλά η χαμηλά. Καταλαβαίνει πότε δεν είμαι καλά όταν πονάω βάζει τη μουσούδα της εκεί που πονάω. Με προστατεύει, με αγαπάει, με περιμένει να γίνω και πάλι καλά.

 

Επειδή με ρωτάτε τώρα ζει με την κουμπάρα μου που την έχει σαν 4ο παιδί της (αφού έχει ήδη 3) κοιμάται αγκαλιά με τον βαφτισιμιό μου και παίρνει όση αγάπη χρειάζεται και ακόμα παραπάνω για να είναι καλά.

 

Συνεχίζω δυνατά

 

Όσο για την υγεία μου, συνεχίζω δυνατά όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που παλεύουν για την υγεία τους.

 

Την Δευτέρα μπαίνω για την δεύτερη θεραπεία, νιώθω και πάλι δυνατή και έτοιμη. Το μόνο που δεν θα συνηθίσω πότε είναι το τρύπημα στις φλέβες (όπως καταλαβαίνετε δεν μας τρυπάνε έτσι απλά μια φορά, επίσης πλέον δεν έχω φλέβες… όποτε κάθε φορά είναι αγώνας για όποιον προσπαθεί και τους ευχαριστώ).

 

Δεν διαφέρω από κανέναν ασθενή ίσως είμαι πολύ πιο αδύναμη από πολλούς. Παίρνω δύναμη από πολλούς. Εγώ απλά το επικοινώνησα και το επικοινωνώ.

 

Είμαι εδώ για να χαμογελάω και να θέλω να ζω, όπως και εσύ. Και αφού εγώ μπορώ σίγουρα μπορείς και εσύ.

 

Γίνετε δότες μυελού των οστών.

 

Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα θα κάνω πάντα ότι μπορώ να σας το επιστρέφω".