Νοσοκομείο

Καθόλα γνήσιο είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού που προσκόμισε γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας από τη Βουλγαρία σύμφωνα με τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αχιλλέα Γερόπουλο.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού σε ολόκληρη την επικράτεια. Οι αρχές, με τη συμμετοχή και των εισαγγελιών ανά τη χώρα ξεσκονίζουν ύποπτες υποθέσεις και προετοιμάζονται για επιβολή αυστηρών ποινών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε εκθέσει σε κίνδυνο τους γιατρούς της Ουρολογικής Κλινικής γιατί δεν φρόντισε να προσληφθούν επιπλέον ουρολόγοι για την ομαλή λειτουργία της.

Τα ραντεβού του Νοσοκομείου Καβάλας, πρωινά και απογευματινά ιατρεία καθώς και όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις για τον μήνα Οκτώβριο 2021, θα ανοίξουν διαδικτυακά την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 14:30 μ,μ

Τρία, τουλάχιστον, προγραμματισμένα χειρουργεία αναβλήθηκαν την Πέμπτη 26 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Καβάλας σύμφωνα με όσα ανέφεραν ασθενείς που μίλησαν στο KavalaNews. 

Σχέδιο με είσοδο ιδιωτικών εταιρειών για την κάλυψη των κενών από τις αναστολές σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο ΕΣΥ επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΟPEN.

Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Από τους 22 ασθενείς που νοσηλεύονταν την περασμένη Παρασκευή 13 Αυγούστου, σήμερα Κυριακή 15 Αυγούστου νοσηλεύονται 27 ενώ δυο παραμένουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στη Μονάδα covid Εντατικής Θεραπείας. 

Σας γνωρίζουμε ότι όλα τα ραντεβού του Νοσοκομείου, Πρωινά & Απογευματινά Ιατρεία, Μικροβιολογικές και Εργαστηριακές εξετάσεις, για τον μήνα Σεπτέμβριο, θα ανοίξουν την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 14:30μ.μ.

Οκτώ ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καβάλας σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου. Το Σαββατοκύριακο έγιναν 10 νέες εισαγωγές ωστόσο δύο ασθενείς έχουν πάρει ήδη εξιτήριο και σήμερα νοσηλεύονται οι 8.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (21/6) διακομιδή 55χρονου στο νοσοκομείο. 

Επαναλειτουργούν από σήμερα πρωινά και απογευματινά ιατρεία στο Νοσοκομείο Καβάλας. Επίσης σε λειτουργία και πάλι από σήμερα όλες οι μικροβιολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις (υπέρηχοι, μαστογραφίες, αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες)

Στο Νοσοκομείο Καβάλας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Μαΐου ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Τσαλικάκης ο οποίος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο ενώ έγινε και προγραμματισμός για τους θερινούς μήνες που αφορά στη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό. 

Τρισάγιο στη μνήμη των εργαζόμενων του Νοσοκομείου Καβάλας που έχασαν τη ζωή τους το Νοέμβριο από τον κορωνοϊό εν ώρα καθήκοντος τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 12 Μαΐου από τον μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο. 

Μικρή μείωση στις εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Καβάλας. Συγκεκριμένα μέχρι πρωί της Πέμπτης 6 Μαΐου νοσηλεύονταν 66 ασθενείς σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ντίνο Κλειτσιώτη.

Αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών που νοσούν από κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καβάλας. Μέχρι το Σάββατο 24 Απριλίου νοσηλεύονταν 76 ασθενείς από τους 60 που νοσηλεύονταν την προηγούαμενη ημέρα σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει στη δημοσιότητα η διοίκηση του Νοσοκομείου. 

 Κάθετα αντίθετος με το αίτημα των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας να εξορθολογιστεί το θέμα των εφημεριών στις κλινικές covid δήλωσε ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας Βαγγέλης Καμπουρίδης.
 

«Τα νοσοκομεία κρατιούνται όρθια χάρη στην εξάντληση του προσωπικού τους» είπε σε δηλώσεις στο πλαίσιο της κινητοποίησης η αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας Μαρία Βάλτου.

Αυξητική τάση παρουσιάζουν οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο Καβάλας ασθενών με κορωνοϊό. Μέχρι χθες Τετάρτη 21 Απριλίου νοσηλεύονταν στις κλινικές covid του Νοσοκομείου συνολικά 58 ασθενείς και 7 ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας εκφράζει τον βαθύτατο προβληματισμό του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο, διατυπώνει την αλληλεγγύη του και συμπαραστέκεται στο προσωπικό του νοσοκομείου, στηρίζοντας την αυριανή κινητοποίησή του

Οι Ιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας επίσης εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην Παιδίατρο του Νοσοκομείου μας, η οποία σύμφωνα με καταγγελία της, απειλήθηκε με ΕΔΕ από την Ιατρική Υπηρεσία και ζητήθηκε η παραίτηση της καθώς αρνήθηκε να εφημερεύσει ως υπεύθυνη εφημερίας στην κλινική Covid19. 

«Οι γιατροί μας αν και δεν περισσεύουν στο Νοσοκομείο Καβάλας πρέπει να μετακινηθούν και να καλύψουν 4 εφημερίες αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Σερρών και 2 εφημερίες εντατικολόγων στο Νοσοκομείο Ξάνθης», εξήγησε η κ Βάλτου. 

Επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν κενά κρεβάτια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας ο διοικητής Ντίνος Κλειτσιώτης μιλώντας στον KavalaNews 102.8 και στον Τάσο Αποστολίδη το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου. 

Μια τεράστια αντίφαση περιγράφει η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας Εύα Νάγκυ, στη λειτουργία του Νοσοκομείου Καβάλας, σε συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Αποστολίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8. 

Μικρή αύξηση στις εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό παρατηρήθηκε τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο Καβάλας. Μέχρι το Σάββατο νοσηλεύονταν 49 ασθενείς. Οι 44 νοσηλεύονται στην κλινική covid -19. Οι 16 ασθενείς προέρχονται από το νομό Δράμας. 

Μένουν προσωρινά και ενισχύουν και για το επόμενο τρίμηνο το Νοσοκομείο 9 γιατροί που προέρχονται από το Νοσοκομείο της Ξάνθης το Κέντρο Υγείας Καβάλας και περιφερειακά ιατρεία του Ν. Καβάλας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκη

Μιλώντας στον Kavalanews 102,8 ο κ. Κλειτσιώτης τόνισε πως σήμερα στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 25 ασθενείς στην κλινική covid – 19 και 2 στην Μονάδα covid Εντατικής Θεραπείας. 

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ένας άνδρας ηλικίας 89 ετών από την Ξάνθη που νοσηλευόταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καβάλας. Συνολικά χθες στην κλινική covid του Νοσοκομείου νοσηλεύονταν 24 ασθενείς με κορωνοϊό οι επτά από την Ξάνθη

Από την προσεχή Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου αρχίζει η επαναλειτουργία της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας. Η λειτουργία της κλινικής είχε ανασταλεί πριν από περίπου τρεις μήνες για να ενταχθεί στο σχεδιασμό του νοσοκομείου για τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό.

Σελίδες