Την δήμαρχο και τους εργαζόμενους σε Υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργο Καρατσιουμπάνη, τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Μουρτασάγα και τον περιφερειακό σύμβουλο Παντελή Λασκαρίδη.

 

Στη συνάντησή τους με την κ. Δήμητρα Τσανάκα, εδόθησαν αμοιβαίες υποσχέσεις συνεργασίας, με σκοπό την ικανοποίηση των αιτημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το κράτος.

 

Οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών που στεγάζονται στα δύο κτήρια του δημαρχείου, καθώς και το γκαράζ του Δήμου, όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα.

 

 

ΟΑΕΔ: Φέρτε νέα προγράμματα

 

Στη συνέχεια, και με την συμμετοχή και του υποψηφίου βουλευτή Γιώργου Παπαφιλίππου, το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΑΕΔ, όπου, ο περιφερειακός διευθυντής Γιώργος Πρωτόγερος ζήτησε να υπάρξει πίεση προς την αυριανή Κυβέρνηση, ώστε να αρχίσει η εφαρμογή νέων προγραμμάτων απασχόλησης, κυρίως για τους μακροχρόνια ανέργους.

 

Επίσης, έθεσαν και το ζήτημα της άμεσης εξεύρεσης λύσης για την στελέχωση και την εύρυθμη λειτουργία του γραφείου του Οργανισμού, που λειτουργεί με δύο υπαλλήλους στην Θάσο.

 

Κ.Φ.