Τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο επισκέφτηκαν η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, ο βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης και οι υποψήφιοι βουλευτές Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και του Υπουργείου.

 

Στην συνάντηση παρευρίσκονταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Αριστείδης Μωυσιάδης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας.

 

Ο δήμαρχος ανέφερε στην κ. Φωτίου τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση με σημαντικότερο την διακοπή και την καθυστέρηση στις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ.

 

Γεγονός που έχει φέρει τους Δήμους σε κατάσταση αδυναμίας ολοκλήρωσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Ακόμη αναφέρθηκαν στο θέμα που έχει προκύψει στις τάξεις των Πολυτέκνων με την εφαρμογή των πολύ χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων που τους οδηγούν εκτός των κοινοτικών και Εθνικών ενισχύσεων.

 

Ο δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος απέσπασε την υπόσχεσή της κ. Φωτίου πως θα βοηθήσει άμεσα στην επίλυση αυτών των προβλημάτων και ιδιαίτερα στο θέμα των πολυτέκνων.