Οι αγώνες μπάσκετ διεξήχθησαν στον εξωτερικό χώρο και του βόλεϊ στον εσωτερικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου "Αλεξάνδρα Δήμογλου" της Καλαμίτσας.

 

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παραβρέθηκε στους αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος μίνι μπάσκετ και μίνι βόλεϊ των δημοτικών σχολείων της Καβάλας και συνεχάρη τους διοργανωτές.

 

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού, Πέτρος Τσιάρας, δήλωσε ότι μετά από δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας, αποφασίστηκε να διεξαχθούν ημερήσιοι αγώνες 3x3 και εξέφρασε την έκπληξή του για τον μεγάλο αριθμό μαθητών (περισσότεροι από 300), που συμμετείχαν.

 

Ο κ. Τσιάρας ευχαρίστησε, για την οργανωτική και τεχνική βοήθεια που παρείχαν, τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς-προπονητές των Ομοσπονδιών Καλαθοσφαίρισης, Κωνσταντίνο Λογοθέτη και Πετοσφαίρισης, Γιώτα Κεφαλά.

 

(Δήμος Καβάλας)