Μαθητές

Διοργανώνεται και φέτος, για πέμπτη φορά στην Καβάλα, ο διαγωνισμός μαθηματικών ικανοτήτων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας "Πυθαγόρας 2023"

«Ποδαρικό» για τη νέα χρονιά, ως η πρώτη διαδικτυακή καλεσμένη στο Γελ Νικήσιανης, έκανε η Ιστορικός, Μαρία Ευθυμίου, την Τρίτη 10 Ιανουρίου 2023.

Την καταχώριση, χωρίς την προσμέτρηση, των απουσιών έως πέντε εργάσιμων ημερών που οφείλονται σε εποχικό επιδημικό ρεύμα της γρίπης από τον Νοέμβριο 2022 έως και τον Μάρτιο 202

Κατά το διάστημα  31 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου 2022 το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας φιλοξένησε στην Καβάλα την 3η Διακρατική συνάντηση ενός από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus

Ένα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus που συμμετέχει το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας και κατά την διετία 2020-2022 έχει τίτλο

Διαβεβαιώσεις ότι η διαδικασία αξιολόγησης στην Εκπαίδευση πραγματοποιείται κανονικά, παρείχε το υπουργείο Παιδείας, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ (Δράση ΚΑ2: Στρατηγικές Σύμπραξης στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης)

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για τα δεδομένα της Λάρισας και της Ελλάδας γενικότερα έχει αναλάβει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο το 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Χρήματα ζητούσαν μαθητές σε σχολείο του νομού Καβάλας από συμμαθήτριες τους για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους.

Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής της σειράς εκδηλώσεων «Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ» και διοργάνωσαν η δημοτική βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός»,το δημοτικό ωδείο και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του δήμου Καβάλας.

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο  που εμφανίστηκε μετά τον καθορισμό της ελάχιστης χιλιομετρικής απόστασης και τη δωρεάν μεταφορά, σύμφωνα με τον Γιάννη Πασχαλίδη.

Μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία έζησαν οι μαθητές από τα τρία Δημοτικά Σχολεία της Ελευθερούπολης. 

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πρώτες εξετάσεις στην μετά covid εποχή. 10% μειωμένος ο αριθμός των εισακτέων φέτος. Πιο ογκώδης σε όλες τις κατευθύνσεις φέτος η ύλη.

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέπτονται σχολεία με στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα υγείας.

Ο διαγωνισμός ορθογραφίας «επέστρεψε» στην Καβάλα

Οι αγώνες μπάσκετ διεξήχθησαν στον εξωτερικό χώρο και του βόλεϊ στον εσωτερικό χώρο του κλεισ

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων μπαίνουν οι υποψήφιοι.

Το 2ο  βραβείο κατέκτησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, που συμμετείχαν στο 8ο πανελλήνιο φεστιβάλ κιθάρας Θράκης. Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές του Σχολείου

Το πρώτο βραβείο στον 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιώ

"Μαζί για την Ευρώπη-Μαθαίνοντας από το παρελθόν για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων όπως

Ολες τις πληροφορίες για τη διεξαγωγή των προαγωγικών και απολυτήριω

Πέρα από τα εργαστήρια, η επίσκεψη στο Τριβέντο του Μολίζε ωφέλησε πολλαπλά τους μαθητές του Λυκείου της Νέας Περάμου, καθώς τους

Τα αυξημένα περιστατικά με δολοφονίες γυναικών που σόκαραν την ελληνική κοινωνία, αποτέλεσαν το ερέθισμα για τους μαθητές του 6ου Γενικού

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες των ομάδων κοριτσιών και αγοριών στο μπάσκετ και των αγοριών στο ποδόσφαιρο γ

Σελίδες