Μαθητές

Ένα συγκινητικό μήνυμα στέλνουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καβάλας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Twinning με το έργο «Climate Change Experiments» συμμετείχε τ0 17ο δημοτικό σχολείο Καβάλας.

Στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού διακρίθηκαν μαθητές της έκτης τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Οι μαθητές του 24ου δημοτικού σχολείου Καβάλας ανέβασαν την πρώτη του παράσταση, τις "Όρνιθες" του Αριστοφάνη".

Την Παραλία της Καλαμίτσας καθάρισαν οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας οι Σύλλογοι της περιοχής.

Ξεναγήσεις μπορούν να κάνουν μετά από προετοιμασία οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θάσου. 

Τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου Καβάλας στέλνει ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Εκπαιδευτικές δράσεις με αφορμή την αναπηρία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 26/5 και τη Δευτέρα 29/5 στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Βραβεύτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 οι μαθητές της ExpertIN που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Πληροφορικής το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

22 προτάσεις-κλειδιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' Λυκείου που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου 2023, η πρώτη φάση του διαγωνισμού ορθογραφίας των δημοτικών σχολείων της Καβάλας.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus στο οποίο το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας συμμετέχει κατά το διάστημα 2020-2023 με τίτλο “Welcome to E(mpathy) in U(nderstanding)”.

Μαθητές από την Τσεχία, την Τουρκία και την Λιθουανία υποδέχθηκε το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ "Our Homes have much in Common".

Ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. πραγματοποίησε την εκπαιδευτική ψυχαγωγική δράση «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», στην πλατεία της Ν. Περάμου.

Μια όμορφη πράξη έκανε ο Σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου μαζί με τους μαθητές, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του παιχνιδιού RUN and OUT, που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης

Η θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καβάλας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Μαθητές θα καθαρίσουν την παραλία της Ραψάνης στην Καβάλα, ενώ θα υπάρξει και παιχνίδι θησαυρού για τους μικρούς εθελοντές.

Η Καβάλα στοχεύει στο 5ο συνεχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης, που σε συνεργασία με το ΓΕΛ Χρυσούπολης ανέβασαν το «Στον πηγαιμό για την Ιθάκη …συνάντησε τον covid- Tάκη».

Σε πρόγραμμα Erasmus συμμετέχει το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας, στο οποίο εκπαιδευτικοί από τη Γερμανία και τη Γαλλία διδάσκουν στους μαθητές του σχολείου.

Τα πασχαλινά έθιμα και τις παραδόσεις ακολουθεί το Δημοτικό Σχολείο Κεχρόκαμπου.

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του Πρόδρομου Ιωσηφίδη επισκέφθηκε, το νηπιακό τμήμα του 7ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ν. Καρβάλης.

Το γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας επισκέφθηκαν οι μαθητές του 11ου Δημοτικού σχολείου Καβάλας.

Το δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου επισκέφθηκαν  μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Καβάλας.

Σελίδες