μίνι μπάσκετ

Το Σάββατο (01/06), στο κλειστό αθλητικό κέντρο "Αλεξάνδρα Δήμογλου" στην Καβάλα, ολοκληρώθηκε το 35ο Μίνι Μπάσκετ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καβάλας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 24 Δημοτικά Σχολεία.

Στις 6 Απριλίου ξεκινάει το 35ο Σχολικό Πρωτάθλημα Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας

Το 12ο Δημοτικό σχολείο στους αγώνες των αγοριών και το 2ο Δημοτικό σχολείο στους αγώνες των κοριτσιών, ήταν οι μεγάλοι νικητές του 34ου σχολικού πρωταθλήματος μίνι μπάσκετ του Δήμου Καβάλας, το οποίο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/06) στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Το Σαββατοκύριακο (10-11/06) θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του μίνι μπάσκετ Δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας, στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα.

Τη Δευτέρα (13/03) έγινε η κλήρωση του 34ου πρωταθλήματος μίνι-μπάσκετ των Δημοτικών σχολείων Καβάλας που διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Οι αγώνες μπάσκετ διεξήχθησαν στον εξωτερικό χώρο και του βόλεϊ στον εσωτερικό χώρο του κλεισ

Συνέπεια της απόφασης αυτής είναι και η αναβολή των αγώνων που είχαν προγραμματισθεί για το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων δήμου Καβάλας, γνωστό και ως Μίνι Μπάσκετ και των αγώνων του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης δήμου Καβάλας

Ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 το 31ο Πρωτάθλημα Μίνι Μπάσκετ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος Καβάλας και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ». Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Καβάλας στην Χωράφα.

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», κάνει γνωστό ότι οι Τελικοί Αγώνες του 29ου Πρωταθλήματος Mini Basket Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στο πλαίσιο του 29ου  Πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων  Δήμου Καβάλας, θα πραγματοποιήσει την κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων του Πρωταθλήματος, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 στις 12:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Πυθαγόρας».