Το 2ο βραβείο κατέκτησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, που συμμετείχαν στο 8ο πανελλήνιο φεστιβάλ κιθάρας Θράκης.

 

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές του Σχολείου οι οποίοι συμμετείχαν στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και διακρίθηκαν αποσπώντας το 2ο βραβείο στην κατηγορία Συνόλων Κιθάρας.

 

«Η επιτυχία σας αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση, διότι είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και μόχθου, αποδεικνύει δε περίτρανα τη θέληση, τις υψηλές ικανότητες που διαθέτετε και δικαιώνει την απόφανση πως η κιθάρα είναι όργανο συνυφασμένο με τη μουσική παιδεία», αναφέρει σε ανακοίνωση του το σχολείο.

 

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς κ. Αναστάσιο Δέλιο, κ. Ελευθέριο Τριανταφύλλου και κα. Χαρίκλεια Τσιροπούλου που στήριξαν τις προσπάθειές σας και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ορθή προετοιμασία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ο Διευθυντής

 

Ιωάννης Κακάρας

 

 

(δελτίο Τύπου)